Husdyret (lydbok) av Camilla Grebe
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Camilla Grebe (forfatter), Jon Arne Arnseth (innleser), Fanny Vaager (innleser), Bodil Vidnes-Kopperud (innleser)

Husdyret (Jentene og mørket #2) lydbok

379,-
En krim om en forferdelig forbrytelse, om menneskene som begikk ugjerningen og om de som må løse saken. Malin er en ung kvinnelig politietterforsker, som har hele livet planlagt foran seg. Hanne er adferdsviteren med hukommelsestap, og som frykter fremtiden. Jake er gutten som bærer på en vond hemmelighet. De føres sammen av et brutalt mord i en gammel steinrøys i skogen, utenfor den lille utdaterte byen Ormberg en kald vinter. Jakten på morderen blir ikke bare farlig, den forandrer også d…
Lydbok 379,- Ebok 199,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager
Spesialtilbud!

3 FOR 2 PÅ POPULÆRE EBØKER OG LYDBØKER

Gå til tilbudet

Andre har også kjøpt

Forfattere Camilla Grebe (forfatter), Jon Arne Arnseth (innleser), Fanny Vaager (innleser), Bodil Vidnes-Kopperud (innleser), Elisabeth Bjørnson (oversetter)
Utgitt 17 august 2018
Lengde 10:46
Sjanger Krim
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242168160
En krim om en forferdelig forbrytelse, om menneskene som begikk ugjerningen og om de som må løse saken. Malin er en ung kvinnelig politietterforsker, som har hele livet planlagt foran seg. Hanne er adferdsviteren med hukommelsestap, og som frykter fremtiden. Jake er gutten som bærer på en vond hemmelighet. De føres sammen av et brutalt mord i en gammel steinrøys i skogen, utenfor den lille utdaterte byen Ormberg en kald vinter. Jakten på morderen blir ikke bare farlig, den forandrer også deres liv. Sannheten kommer med en høy pris. Kåret til årets beste kriminalroman av Svenska Deckarakademin i 2017.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Bra bok

4