I gode og onde dager (lydbok) av Kimberly McCreight
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Kimberly McCreight (forfatter), Espen Reboli Bjerke (oppleser), Siv Charlotte Klynderud (oppleser)

I gode og onde dager lydbok

306,- Veil. pris: 349,-Spar: 43,-
Forsvarsadvokat Lizzie Kitsakis jobber sent da hun får er en telefonsamtale fra en innsatt som ber om hjelp. Zach Grayson er en gammel venn, og nå er han desperat: Hans kone, Amanda, er funnet død i trappen hjemme i Brooklyn. Og Zach er hovedmistenkt. Da Lizzie blir dratt inn i det mørke hjertet av det idylliske nabolaget Park Slope i Brooklyn, oppdager hun at Zach og Amanda slett ikke var slik de fremsto - og at vennene deres, en sammensveiset gruppe foreldre på den eksklusive Brooklyn Country…
Lydbok 306,- Ebok 179,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Kimberly McCreight (forfatter), Heidi Bloin Johannessen (oversetter), Espen Reboli Bjerke (oppleser), Siv Charlotte Klynderud (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 28 august 2023
Lengde 15:00
Sjanger Krim
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202735999
Forsvarsadvokat Lizzie Kitsakis jobber sent da hun får er en telefonsamtale fra en innsatt som ber om hjelp. Zach Grayson er en gammel venn, og nå er han desperat: Hans kone, Amanda, er funnet død i trappen hjemme i Brooklyn. Og Zach er hovedmistenkt. Da Lizzie blir dratt inn i det mørke hjertet av det idylliske nabolaget Park Slope i Brooklyn, oppdager hun at Zach og Amanda slett ikke var slik de fremsto - og at vennene deres, en sammensveiset gruppe foreldre på den eksklusive Brooklyn Country Day-skolen, høyst sannsynlig skjuler skitne hemmeligheter. Hva er hun blitt trukket inn i? Og hvor langt skal hun gå for å redde en gammel venn?