I mørket (lydbok) av Lina Areklew
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Lina Areklew (forfatter), Anne Berntsen (innleser), Bodil Vidnes-Kopperud (innleser)

I mørket (Ulvön #2) lydbok

299,-
Nervepirrende og sterk krim fra Sveriges østkyst! Andre bok i serien om Sofia Hjortén. En iskald vinternatt forsvinner ei jente på fire fra familiehytta utenfor Örnsköldsvik. Helt ute av seg får foreldrene hjelp av naboene til en stor leteaksjon. Har hun gått fra huset frivillig? Eller har noen bortført datteren deres? Snart viser det seg at nok et familiemedlem har forsvunnet, og etterforskningen blir en kamp mot klokka for etterforsker Sofia Hjortén og hennes kollegaer. Saken går ster…
Lydbok 299,- Ebok 262,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Lina Areklew (forfatter), Inge Ulrik Gundersen (oversetter), Anne Berntsen (innleser), Bodil Vidnes-Kopperud (innleser)
Utgitt 31 desember 2022
Lengde 10:05
Sjanger Krim
Serie Ulvön
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788234712678
Nervepirrende og sterk krim fra Sveriges østkyst! Andre bok i serien om Sofia Hjortén. En iskald vinternatt forsvinner ei jente på fire fra familiehytta utenfor Örnsköldsvik. Helt ute av seg får foreldrene hjelp av naboene til en stor leteaksjon. Har hun gått fra huset frivillig? Eller har noen bortført datteren deres? Snart viser det seg at nok et familiemedlem har forsvunnet, og etterforskningen blir en kamp mot klokka for etterforsker Sofia Hjortén og hennes kollegaer. Saken går sterkt innpå Sofia, som venter sitt første barn om noen få uker. Høygravid tar hun opp jakten på den hensynsløse gjerningsmannen, som er villig til å ofre alt for å få viljen sin. I mørket er et nervepirrende og sterkt gjensyn med etterforsker Sofia Hjortén og Fredrik Fröding, hennes kompanjong og avhoppet politiaspirant. Lina Areklew er fra Stockholm. Hun debuterte med Av asken i 2021, og ble med den nominert til «Årets krimdebut» av Crimetime. I mørket er den andre i serien om Sofia Hjortén, politietterforskeren i ferieparadiset Ulvön.