Ikke bestått (lydbok) av Hans Rosenfeldt
Legg til i ønskeliste
Hans Rosenfeldt (forfatter), Michael Hjorth (forfatter), Ivar Nergaard (innleser)

Ikke bestått (Sebastian Bergman #5) lydbok

169,-
En realitykjendis blir funnet drept i en nedlagt skole, skutt i hodet med slaktepistol. Han sitter fastbundet til stolen i et klasserom, med ansiktet inn mot hjørnet og en skammekrokhatt på hodet. Et omfattende spørreskjema er festet på ryggen med stiftepistol. Prøven tester allmennkunnskap, og den drepte har tydeligvis ikke klart kravene. Det første offeret følges av flere, alle er mediekjendiser. «Ikke bestått» er femte lydbok i serien om den sexmisbrukende og traumatiserte kriminalpsyk…
Lydbok 169,- Ebok 169,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Hans Rosenfeldt (forfatter), Michael Hjorth (forfatter), Lene Stokseth (oversetter), Ivar Nergaard (innleser)
Utgitt 25 februar 2016
Lengde 10:36
Sjanger Krim
Nummer i serie 5
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242163103
En realitykjendis blir funnet drept i en nedlagt skole, skutt i hodet med slaktepistol. Han sitter fastbundet til stolen i et klasserom, med ansiktet inn mot hjørnet og en skammekrokhatt på hodet. Et omfattende spørreskjema er festet på ryggen med stiftepistol. Prøven tester allmennkunnskap, og den drepte har tydeligvis ikke klart kravene. Det første offeret følges av flere, alle er mediekjendiser. «Ikke bestått» er femte lydbok i serien om den sexmisbrukende og traumatiserte kriminalpsykologen og profileringseksperten Sebastian Bergman. Denne gang blir han og kollegaene fra Rikspolitikommisjonen stilt overfor en kompleks og avansert seriemorder som til slutt truer hele teamets eksistens.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Spennande frå første stund😨

Knall bok og veldig spennende serie

Intens

Litt Harry Hole.