Krokodillevokteren (lydbok) av Katrine Engberg
Legg til i ønskeliste
Katrine Engberg (forfatter), Kristin Grue (innleser), Kristine Rui Slettebakken (innleser)

Krokodillevokteren (Københavnserien #1) lydbok

179,-
KROKODILLEVOKTEREN er første boken i den kritikerroste Københavnserien. Det er en nervepirrende og spennende roman om svik og hevn. En augustmorgen i København blir en ung kvinne funnet drept i leiligheten sin. I ansiktet hennes er det risset inn et intrikat mønster. Dette blir opptakten til et mareritt for husverten hennes, Esther de Laurenti. Og ikke minst for politietterforskerne Jeppe Kørner og Anette Werner som får saken på sitt bord. Etterforskningen blir stående i stampe inntil Esth…
Lydbok 179,- Ebok 129,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Katrine Engberg (forfatter), Monica Carlsen (oversetter), Ragnhild Aasland Sekne (oversetter), Kristin Grue (innleser), Kristine Rui Slettebakken (innleser), Ragnhild Sekne Aasland (oversetter)
Forlag Capitana
Utgitt 24 november 2019
Lengde 10:55
Sjanger Krim
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788284150291
KROKODILLEVOKTEREN er første boken i den kritikerroste Københavnserien. Det er en nervepirrende og spennende roman om svik og hevn. En augustmorgen i København blir en ung kvinne funnet drept i leiligheten sin. I ansiktet hennes er det risset inn et intrikat mønster. Dette blir opptakten til et mareritt for husverten hennes, Esther de Laurenti. Og ikke minst for politietterforskerne Jeppe Kørner og Anette Werner som får saken på sitt bord. Etterforskningen blir stående i stampe inntil Esther avslører at hun er i ferd med å skrive en kriminalroman som på en prikk skildrer det mordet de nå står overfor. Hvem kan ha lest manuset og latt en ond fantasi bli til virkelighet? Esther blir dratt inn i et sykt menneskes fantasiverden, og Jeppe og Anette blir nødt til å grave i fortiden for å avdekke de hemmelighetene som ligger bak denne kaldblodige forbrytelsen.