Lazarus (lydbok) av Lars Kepler
Legg til i ønskeliste
Lars Kepler (forfatter), Haakon Strøm (innleser)

Lazarus (Joona Linna #7) lydbok

99,- Veil. pris: 179,-Spar: 80,-
En mann blir funnet drept i leiligheten sin i Oslo. Den avdøde viser seg å ha vært en gravrøver og trofésamler, hittil ukjent for politiet. Mens de gjennomsøker leiligheten gjør politiet et forferdelig funn i mannens fryser, som kan kobles direkte til Joona Linna. Noen dager senere reiser Joona til en camping ved Rostock, for å bistå tysk politi med en annen mordetterforskning. Inne i den blodige vogna gjenkjenner Joona et mønster han umulig kan ignorere. Kan det stemme, eller er han gal?&…
Lydbok 99,- Ebok 99,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Lars Kepler (forfatter), Henning J. Gundersen (oversetter), Haakon Strøm (innleser)
Utgitt 1 juni 2024
Lengde 15:47
Sjanger Krim
Serie Joona Linna
Nummer i serie 7
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788234721199
En mann blir funnet drept i leiligheten sin i Oslo. Den avdøde viser seg å ha vært en gravrøver og trofésamler, hittil ukjent for politiet. Mens de gjennomsøker leiligheten gjør politiet et forferdelig funn i mannens fryser, som kan kobles direkte til Joona Linna. 
Noen dager senere reiser Joona til en camping ved Rostock, for å bistå tysk politi med en annen mordetterforskning. Inne i den blodige vogna gjenkjenner Joona et mønster han umulig kan ignorere. Kan det stemme, eller er han gal? 
Noen vil kalle det et mirakel om noen gjenoppsto fra de døde - andre vil kalle det et mareritt.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Spenning hele veien!

Nok Jurek nå

For de som har leste Kepler før og historiene om Joona og Jurek Walter, er denne boken ikke like bra som de tidligere bøkene. Veldig forutsigbar, og veldig meningsløst voldsfylt. Det er et krampaktig forsøk å holde liv i skurken Jurek som "egentlig" døde i forrige bok - sannsynligvis for å vri siste rest ut av det kommersielle potensialet..

meget bra

Bra, men ikke så bra som alle de andre bøkene deres.