Malstrøm (lydbok) av Michael Connelly
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Michael Connelly (forfatter), Halvard Djupvik (oppleser), Harald Djupvik (oppleser)

Malstrøm (Harry Bosch #10) lydbok

99,- Veil. pris: 179,-Spar: 80,-
(1)
Ny roman om tidligere politimann Harry Bosch i Los Angeles Den tidligere FBI-mannen Terry McCaleb blir funnet død i båten sin, der han brukte tiden på å grave i gamle, uoppklarte kriminalsaker. Enken mener at han kanskje ble drept. Hun ber Harry Bosch om hjelp. Sporene fører Bosch til Mojave-ørkenen, der seriemorderen Robert Backus, også kjent som Poeten, har dumpet likene sine i en massegrav. FBI beordrer Bosch til å gi fra seg alt han har av materiale, og glemme saken. Men Harry Bosch biter s…
Lydbok 99,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Michael Connelly (forfatter), Peter A. Lorentzen (oversetter), Halvard Djupvik (oppleser), Harald Djupvik (oppleser)
Utgitt 28 desember 2020
Lengde 9:03
Sjanger Krim
Serie Harry Bosch
Nummer i serie 10
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788284191997
Ny roman om tidligere politimann Harry Bosch i Los Angeles Den tidligere FBI-mannen Terry McCaleb blir funnet død i båten sin, der han brukte tiden på å grave i gamle, uoppklarte kriminalsaker. Enken mener at han kanskje ble drept. Hun ber Harry Bosch om hjelp. Sporene fører Bosch til Mojave-ørkenen, der seriemorderen Robert Backus, også kjent som Poeten, har dumpet likene sine i en massegrav. FBI beordrer Bosch til å gi fra seg alt han har av materiale, og glemme saken. Men Harry Bosch biter seg fast som en terrier. Sammen med FBI-agenten Rachel Walling fortsetter han etterforskningen. Det fører dem til bordeller, dødsfeller, boksamlere og dynamitt. Det vil være et mirakel om de overlever.Michael Connelly er tidligere kriminalreporter. Han har vunnet flere priser og utgis i en rekke land. Bøkene hans er å finne på de amerikanske bestselgerlistene.