Mayday (lydbok) av Grethe Bøe
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Grethe Bøe (forfatter), Maria Bock (innleser)

Mayday (Ylva Nordahl #1) lydbok

399,-
NATO-pilotene Ylva Nordahl og John Evans har en tilsynelatende umulig oppgave. De må krysse Sibirs iskalde tundra til fots - med fienden i hælene - for å komme seg til Norge og forhindre den ultimate katastrofen. Mens forholdet mellom Russland og NATO er på frysepunktet, holder NATO sin største øvelse noensinne i Finnmark. Et F-16- fly med NATO-pilotene Ylva Nordahl og John Evans om bord havner i et sammenstøt med et russisk fly og blir skutt ned. Episoden utløser en storpolitisk krise, hvor bå…
Lydbok 399,- Ebok 249,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Grethe Bøe (forfatter), Maria Bock (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 1 mars 2021
Lengde 8:39
Sjanger Krim
Serie Ylva Nordahl
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202713232
NATO-pilotene Ylva Nordahl og John Evans har en tilsynelatende umulig oppgave. De må krysse Sibirs iskalde tundra til fots - med fienden i hælene - for å komme seg til Norge og forhindre den ultimate katastrofen. Mens forholdet mellom Russland og NATO er på frysepunktet, holder NATO sin største øvelse noensinne i Finnmark. Et F-16- fly med NATO-pilotene Ylva Nordahl og John Evans om bord havner i et sammenstøt med et russisk fly og blir skutt ned. Episoden utløser en storpolitisk krise, hvor både Russland og NATO tolker hendelsen som et angrep. Det eneste som kan hindre en alt-utslettende konflikt, er at Ylva og John kommer seg tilbake til Norge for å avsløre hva som egentlig skjedde. Det blir en kamp mot tiden hvor både Russlands president, NATO-sjefen og den private militærindustrien hvesser knivende. Jaget gjennom den ville, vakre arktiske tundraen oppdager Ylva at verken co-piloten John Evans eller dem hun har stolt på, er det de utgir seg for å være. Mayday av filmskaper og forfatter Grethe Bøe er en uhyggelig aktuell, artisk thriller.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Skuffet

Sitter igjen med en følelse at jeg ble snytt for noe! Det mangler noe i fortellingen, plutselig var fortellingen over? Den var litt tynn!

Kjempe skuffa

Begynner dårlig. Tenkte at den må jo bli bedre, men nei. Er en sånn bok man angrer på å ha brukt tiden på

Ikke god bok

Hadde store forventninger til denne boka, men er skuffet. Den var tung å komme i gang med, kjedelig start. Etterhvert hevet boka seg og midtpartiet er spennende og motivasjonen for å lese ferdig, steg. Likevel endrer den seg på slutten og avslutter svakt og plutselig. Sitter igjen med tanken om at dette ikke var noen høydar. Dessverre.

Boka er full av irriterende faktafeil. Dårlig research og slurvete geografi