Menneske uten hund (lydbok) av Håkan Nesser
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Håkan Nesser (forfatter), Christoffer Hag Maure (innleser)

Menneske uten hund (Gunnar Barbarotti #1) lydbok

379,-
(9)
«Menneske uten hund» er den første lydboken om Gunnar Barbarotti. Desember i Kymlinge. Medlemmene i familien Hermansson samles for å feire 105-årsdag - pappa Karl-Erik fyller 65, eldste datter Ebba 40. Men ingenting blir som de hadde tenkt seg. Natten før den store dagen går Robert, sønnen i familien og c-kjendis etter sin innsats i realityserien "Fangene på Koh Fuk", ut en tur - og kommer aldri tilbake. Neste natt forsvinner Ebbas sønn Henrik like sporløst. Det er en spesiell sak den italiens…
Lydbok 379,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Håkan Nesser (forfatter), Christoffer Hag Maure (innleser), Elisabeth Bjørnson (oversetter)
Utgitt 21 desember 2017
Lengde 14:32
Sjanger Krim
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242166494
«Menneske uten hund» er den første lydboken om Gunnar Barbarotti. Desember i Kymlinge. Medlemmene i familien Hermansson samles for å feire 105-årsdag - pappa Karl-Erik fyller 65, eldste datter Ebba 40. Men ingenting blir som de hadde tenkt seg. Natten før den store dagen går Robert, sønnen i familien og c-kjendis etter sin innsats i realityserien "Fangene på Koh Fuk", ut en tur - og kommer aldri tilbake. Neste natt forsvinner Ebbas sønn Henrik like sporløst. Det er en spesiell sak den italienskættede kriminalinspektøren Gunnar Barbarotti må ta seg av. Kan det være en tilfeldighet at to mennesker forsvinner fra samme familie og samme adresse med et døgns mellomrom? For å løse gåten om hva som skjedde de to nettene i desember må Barbarotti nå inn til denne dysfunksjonelle familiens mørkeste hemmeligheter og gjøre det usynlige synlig - og det ikke uten et ønske om at det fantes en god, høyere makt å henvende seg til underveis.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Oppleser med ulyd.

Hvis man ønsker å lese en typisk instant-gratification type kriminalroman der overfladisk action tråkker febrilsk fram over den klisjeen verre enn den andre, er ikke denne boken det rette. Hvis man derimot er forberedt på å vri seg i en blanding av fryd og ubehag over en kompleks, men også menneskekjær innsikt, intelligens og forståelse er denne boken midt i blinken. Det er et sjeldent mesterlig verk i denne sjangeren, både med henhold til oppbygning, språk, karakterutvikling, plott og spenning. En kriminalforfatter i klasse for seg selv.