Mentalisten (lydbok) av Camilla Läckberg
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Camilla Läckberg (forfatter), Henrik Fexeus (forfatter), Anne Ryg (innleser)

Mentalisten (Mina Dabiri og Vincent Walder #1) lydbok

179,-
I en kjempesatsing fra Sverige skapes en ny etterforskerduo utenom det vanlige: politietterforskeren Mina Dabiri og mentalisten Vincent Walder fra Stockholm. Mentalisten er den første i en trilogi av selveste Camilla Läckberg, skrevet sammen med den kjente mentalisten Henrik Fexeus. Mordet som setter det hele i gang er brutalt - en ung kvinne blir funnet i et sverdskap, gjennomboret fra alle kanter av sverdene lik en makaber parodi på det magiske trikset. Mina oppsøker mentalisten Vincent i…
Lydbok 179,- Ebok 129,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Camilla Läckberg (forfatter), Henrik Fexeus (forfatter), Anne Ryg (innleser), Inge Ulrik Gundersen (oversetter)
Utgitt 1 september 2021
Lengde 19:41
Sjanger Krim
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788284191157
I en kjempesatsing fra Sverige skapes en ny etterforskerduo utenom det vanlige: politietterforskeren Mina Dabiri og mentalisten Vincent Walder fra Stockholm. Mentalisten er den første i en trilogi av selveste Camilla Läckberg, skrevet sammen med den kjente mentalisten Henrik Fexeus. Mordet som setter det hele i gang er brutalt - en ung kvinne blir funnet i et sverdskap, gjennomboret fra alle kanter av sverdene lik en makaber parodi på det magiske trikset. Mina oppsøker mentalisten Vincent i et forsøk på å forstå morderens tenkemåte. Vincent lar seg fascinere av både Mina og saken hun etterforsker. Det er han som oppdager at tallet tre er risset inn på låret til den drepte kvinnen. Alt tyder på at det er en seriemorder de jakter på. Både Mina og Vincent har tvangstanker de må holde i sjakk for å fungere, kanskje det er noe av grunnen til at de samarbeider så godt. Dette er den første boka i en serie på tre med dette etterforskerparet, og i løpet av de tre bøkene vil mørke hemmeligheter i deres bakgrunn bli avslørt. Bøkene kan leses frittstående.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

god

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjlllllllllllllklllkkkkkkkkll

Veldig spennende med noen overraskende vendinger

Fantastisk bok!

Denne boken elsker jeg! Klarte ikke å legge den fra meg, så jeg leste den på knapt to dager. Kan trygt anbefales. Jeg gleder meg veldig til neste bok i serien.

Lang bok! Men...

Den var så bra - forfatteren skriver så godt at jeg kosa meg fra første til siste side. Leste den i løpet av 2 dager.. Gleder meg allerede til neste bok i denne serien

Kunne vært bedre

I utgangspunktet en finurlig historie, men mye av spenningen forsvant i koder, ticks og antibac