Mørket (lydbok) av Ragnar Jónasson
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Ragnar Jónasson (forfatter), Ragnar Jonasson (forfatter), Reidun Berntsen (innleser)

Mørket (Hulda Hermannsdóttir #1) lydbok

179,-
(4)
Ragnar Jonasson er Islands nye superstjerne. Politietterforsker Hulda Hermannsdóttir i Reykjavík blir mot sin vilje tvunget til en tidlig pensjon. Hun gruer seg til ensomheten, og minnene fra hennes mørke fortid som truer med å komme tilbake for å hjemsøke henne. Men før hun slutter i politiet får hun to uker på seg til å løse en siste uløst sak som hun selv får velge. For Hulda er hun ikke i tvil om hvilken sak hun bør velge og gjenopptar til stor misnøye fra tidligere politietterforskere sake…
Lydbok 179,- Ebok 129,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Ragnar Jónasson (forfatter), Ragnar Jonasson (forfatter), Thomas Heggen (oversetter), Reidun Berntsen (innleser)
Utgitt 8 november 2021
Lengde 6:11
Sjanger Krim
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788234707476
Ragnar Jonasson er Islands nye superstjerne. Politietterforsker Hulda Hermannsdóttir i Reykjavík blir mot sin vilje tvunget til en tidlig pensjon. Hun gruer seg til ensomheten, og minnene fra hennes mørke fortid som truer med å komme tilbake for å hjemsøke henne. Men før hun slutter i politiet får hun to uker på seg til å løse en siste uløst sak som hun selv får velge. For Hulda er hun ikke i tvil om hvilken sak hun bør velge og gjenopptar til stor misnøye fra tidligere politietterforskere saken om den russiske kvinnen hvis håp om asyl endte på den mørke, kalde kysten av et ukjent land. Snart oppdager Hulda at en annen ung kvinne forsvant samtidig, og at ingen forteller henne hele historien. Hulda vil finne morderen, selv om det betyr at hennes liv settes i fare.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Spennende historie, men den skjemmes av alt for mange gjentagelser

Denne boka er helt forferdelig oversatt. Feil norsk grammatikk og grusom flyt. Måtte gi opp, dessverre.