Nabovarsel - kriminalroman (lydbok) av Unni Lindell
Legg til i ønskeliste
Unni Lindell (forfatter), Ane Dahl Torp (oppleser)

Nabovarsel (Snø #1) lydbok

179,-
Hvor farlig er naboens hage? Er det noen inne i naboens ferietomme hus? Sonja Jansen er alene hjemme for å lese til ny matteeksamen. Hun vanner for naboen. Mens hun ordner med vannsprederen, hører hun en lyd fra huset og ser en skygge bak kjøkkenvinduet. Hun ringer politiet. Politibetjent Lydia Winther, kalt Snø, får sin første utrykning. Hun og makkeren finner ikke noe mistenkelig i det stille nabolaget og drar igjen. Men Snø føler en uhygge og kjører tilbake. Da er Sonja borte. Snø bær…
Lydbok 179,- Ebok 129,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel kriminalroman
Forfattere Unni Lindell (forfatter), Ane Dahl Torp (oppleser)
Forlag Capitana
Utgitt 6 oktober 2020
Lengde 10:10
Sjanger Krim
Serie Snø
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788284150406
Hvor farlig er naboens hage? Er det noen inne i naboens ferietomme hus? Sonja Jansen er alene hjemme for å lese til ny matteeksamen. Hun vanner for naboen. Mens hun ordner med vannsprederen, hører hun en lyd fra huset og ser en skygge bak kjøkkenvinduet. Hun ringer politiet. Politibetjent Lydia Winther, kalt Snø, får sin første utrykning. Hun og makkeren finner ikke noe mistenkelig i det stille nabolaget og drar igjen. Men Snø føler en uhygge og kjører tilbake. Da er Sonja borte. Snø bærer på en farlig familiehemmelighet. Mens hun leter etter Sonja, veves privatlivet hennes sammen med saken. Det som begynte i en frodig liten hage, utvider seg til et farlig spill med forgreninger helt inn i norsk oljeindustri. Et rystende psykologisk drama der galskapens logikk driver handlingen fremover mot et uunngåelig klimaks. Unni Lindell er en av Norges mest selgende krimforfattere med over 6 millioner solgte bøker. Hun har vunnet Rivertonprisen to ganger: for Drømmefangeren i 1999 og for Dronen i 2019.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Drivende god spenningsroman, med gode og interessante personbeskrivelser. Med Snø utvider forfatteren nok en gang sitt persongalleri fra Oslo politistasjon. Hun blir spennende å følge videre. Opplesningen av Ane Dahl Torp er brilliant.

Bra bok

Lindell er bra som vanlig.