Ondt blod (lydbok) av Arne Dahl
Legg til i ønskeliste
Arne Dahl (forfatter), Jan Martin Johnsen (innleser)

Ondt blod (A-gruppen #2) lydbok

399,-
(5)
En mann blir bestialsk myrdet på Newark-flyplassen utenfor New York. Morderen booker seg inn på SK 904 til Stockholm. Alt det svenske politiet vet, er at det sitter en usedvanlig brutal seriemorder på flyet, men de aner ikke hvilken av passasjerene det er. En spesialenhet rykker ut til Arlanda. Det haster. Sverige er i ferd med å importere sin første amerikanske seriemorder. Dette er opptakten til en oppsiktsvekkende og grusom kjede av hendelser som fører Paul Hjelm og hans kolleger i A-gruppen…
Lydbok 399,- Ebok 249,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Arne Dahl (forfatter), Anne Kirsti Solheim Larsen (oversetter), Finn B. Larsen (oversetter), Jan Martin Johnsen (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 26 mars 2020
Lengde 10:45
Sjanger Krim
Serie A-gruppen
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202609894
En mann blir bestialsk myrdet på Newark-flyplassen utenfor New York. Morderen booker seg inn på SK 904 til Stockholm. Alt det svenske politiet vet, er at det sitter en usedvanlig brutal seriemorder på flyet, men de aner ikke hvilken av passasjerene det er. En spesialenhet rykker ut til Arlanda. Det haster. Sverige er i ferd med å importere sin første amerikanske seriemorder. Dette er opptakten til en oppsiktsvekkende og grusom kjede av hendelser som fører Paul Hjelm og hans kolleger i A-gruppen, spesialenheten for "forbrytelser av internasjonal karakter", stadig nærmere ondskapens kjerne. Den vakre sensommeren går over i regntung høst. Stockholm innhylles i mørke. Der inne leter A-gruppen etter den onde, uventede sannheten.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering