Sabotøren - et Isaac Bell-eventyr (lydbok) av Clive Cussler
Legg til i ønskeliste
Clive Cussler (forfatter), Justin Scott (forfatter), Duc Mai-The (innleser)

Sabotøren (Isaac Bell #2) lydbok

399,-
(1)
1907. Sabotasje setter en stopper for Southern Pacific jernbanens ekspressrute. I desperasjon henvender jernbaneledelsen seg til det velrenommerte detektivbyrået Van Dorn, som sender sin beste detektiv, Isaac Bell, for å etterforske. Bell finner fort ut at «The Wrecker» rekrutterer medsammensvorne fra lavere sosiale lag og får dem til å utføre sabotasje mot jernbanen, for så å ta livet av dem etterpå. Men hvem er «The Wrecker», og hva er det han er ute etter? Er han bare en omstreifer, uten noe…
Lydbok 399,- Ebok 229,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel et Isaac Bell-eventyr
Forfattere Clive Cussler (forfatter), Justin Scott (forfatter), Ola Bjønness Karlsen (oversetter), Duc Mai-The (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 21 april 2021
Lengde 15:35
Sjanger Krim
Serie Isaac Bell
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202713997
1907. Sabotasje setter en stopper for Southern Pacific jernbanens ekspressrute. I desperasjon henvender jernbaneledelsen seg til det velrenommerte detektivbyrået Van Dorn, som sender sin beste detektiv, Isaac Bell, for å etterforske. Bell finner fort ut at «The Wrecker» rekrutterer medsammensvorne fra lavere sosiale lag og får dem til å utføre sabotasje mot jernbanen, for så å ta livet av dem etterpå. Men hvem er «The Wrecker», og hva er det han er ute etter? Er han bare en omstreifer, uten noe bedre å foreta seg, eller er dette bare ledd i en større, hittil ukjent plan, utført av en kriminell mesterhjerne? Uansett hvem han er og hvorfor han gjør det, er det ingen tvil om at han må stoppes. Bell har en følelse av at han på langt nær er ferdig - tvert imot er det mye som tyder på at «The Wrecker» bare gjør seg klar til noe spektakulært, noe verden hittil ikke har sett maken til.