Sarek (lydbok) av Ulf Kvensler
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Ulf Kvensler (forfatter), Kristine Rui Slettebakken (oppleser)

Sarek lydbok

99,- Veil. pris: 299,-Spar: 200,-
(1)
En tur på liv og død! Nominert til Årets Krimdebut 2022 av Crimetime. «En av de beste spenningsromanene jeg har lest.» Camilla Grebe, forfatter. Tre venner fra studiedagene i Uppsala har en tradisjon med en årlig fottur i høstfjellet. Men i år har Milena fått seg kjæreste, og hun vil at Jacob skal være med. Det er vanskelig for Anna og Henrik å nekte henne det, og Jacob virker som en kul fyr. Det er han som foreslår at de skal legge turen til Sarek. Nasjonalparken nord i Sverige har hverken…
Lydbok 99,- Ebok 262,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Ulf Kvensler (forfatter), Bodil Engen (oversetter), Kristine Rui Slettebakken (oppleser)
Utgitt 31 desember 2022
Lengde 11:55
Sjanger Krim
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788234709180
En tur på liv og død! Nominert til Årets Krimdebut 2022 av Crimetime. «En av de beste spenningsromanene jeg har lest.» Camilla Grebe, forfatter. Tre venner fra studiedagene i Uppsala har en tradisjon med en årlig fottur i høstfjellet. Men i år har Milena fått seg kjæreste, og hun vil at Jacob skal være med. Det er vanskelig for Anna og Henrik å nekte henne det, og Jacob virker som en kul fyr. Det er han som foreslår at de skal legge turen til Sarek. Nasjonalparken nord i Sverige har hverken overnattingshytter eller mobildekning, men derimot åtte topper på over 2000 meter. Anna vet med seg selv at hun kjenner igjen Jacob fra et eller annet sted. Hun vet bare ikke hvor. Og det å la ham få være med på turen skal vise seg å være en skjebnesvanger avgjørelse. Fotturen utvikler seg raskt til det rene mareritt. Ulf Kvensler (f. 1968) har bak seg en lang og fremgangsrik karriere som manusforfatter og regissør. I Norge er han kanskje mest kjent som idéutvikler og manusforfatter til seriene Solsidan og Vår tid er nå. Sarek er hans debut som thrillerforfatter.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Sarek

Historien begynte bra, men de gjennomgående, lange utbroderingene av vær, natur og geografi ødela mye av spenningen for meg. Slutten ble også ganske så forutsigbar.

Spennende og godt skrevet. Noe langtekkelig i midten med alle naturskildringene. Men verdt å lese