Sjalusimannen og andre fortellinger (lydbok) av Jo Nesbø
Legg til i ønskeliste
Jo Nesbø (forfatter), Andrea Bræin Hovig (innleser), Axel Aubert (innleser), Mai-The Duc (innleser), Jo Nesbø (innleser), Kim Haugen (innleser), Sven Nordin (innleser), Thorbjørn Harr (innleser)

Sjalusimannen og andre fortellinger (Fortellinger fra fremtiden) lydbok

189,-
En gresk politietterforsker har med dyrekjøpte erfaringer fra eget liv blitt ekspert på sjalusi. Da en tysk turist meldes savnet på øya Kalymnos, er det han som blir tilkalt. En taxisjåfør finner sin kones øredobb i bilen til taxieieren. Hvordan havnet den der? En kvinne på vei fra New York til London har i kjølvannet av mannens affære med hennes beste venninne bestemt seg for å avslutte sitt eget liv. Men hvem er han som sitter ved siden av henne på flyet?Fortellingene i Sjalusimannen kretser …
Lydbok 189,- Ebok 199,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Jo Nesbø (forfatter), Andrea Bræin Hovig (innleser), Axel Aubert (innleser), Mai-The Duc (innleser), Jo Nesbø (innleser), Kim Haugen (innleser), Sven Nordin (innleser), Thorbjørn Harr (innleser)
Forlag Aschehoug
Utgitt 14 april 2021
Lengde 7:31
Sjanger Noveller, Krim, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788203368110
En gresk politietterforsker har med dyrekjøpte erfaringer fra eget liv blitt ekspert på sjalusi. Da en tysk turist meldes savnet på øya Kalymnos, er det han som blir tilkalt. En taxisjåfør finner sin kones øredobb i bilen til taxieieren. Hvordan havnet den der? En kvinne på vei fra New York til London har i kjølvannet av mannens affære med hennes beste venninne bestemt seg for å avslutte sitt eget liv. Men hvem er han som sitter ved siden av henne på flyet?

Fortellingene i Sjalusimannen kretser rundt de sterkeste menneskelige følelsene. På klassisk Nesbø-vis møter vi det potensielt dødelige utfallet av sjalusi, begjær og utroskap.