Skinnet bedrar (lydbok) av Agnes Lovise Matre
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Agnes Lovise Matre (forfatter), Ivar Nergaard (innleser)

Skinnet bedrar (Bengt Alvsaker #1) lydbok

379,-
(4)
Idyllisk sommer, mørke hemmeligheter. Det er varm sommer ved den blikkstille Hardangerfjorden, Folgefonna lyser hvit i det fjerne, morellene er i ferd med å modnes. En tidlig søndag formiddag blir seksårige Anders observert gående i pysjbukse langs hovedveien. Det er det siste noen ser av ham. Likevel meldes ikke Anders savnet før dagen etter, og da er det storesøsteren, 12-årige Ina, som ringer lensmannskontoret. Den forsvunne lille gutten setter hele Hardanger-bygda Øystese på hodet, og le…
Lydbok 379,- Ebok 199,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Agnes Lovise Matre (forfatter), Ivar Nergaard (innleser)
Utgitt 29 november 2017
Lengde 8:58
Sjanger Krim
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242166708
Idyllisk sommer, mørke hemmeligheter. Det er varm sommer ved den blikkstille Hardangerfjorden, Folgefonna lyser hvit i det fjerne, morellene er i ferd med å modnes. En tidlig søndag formiddag blir seksårige Anders observert gående i pysjbukse langs hovedveien. Det er det siste noen ser av ham. Likevel meldes ikke Anders savnet før dagen etter, og da er det storesøsteren, 12-årige Ina, som ringer lensmannskontoret. Den forsvunne lille gutten setter hele Hardanger-bygda Øystese på hodet, og lensmann Bengt Alvsaker må utsette sin egen ferie ... den ferieuka han skulle bruke på å møte sin egen sønn for første gang. I den gigantiske leteaksjonen og etterforskningen som følger, avdekkes bygdas skyggesider og hemmeligheter. Hemmeligheter som altfor mange har grunn til å holde skjult.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Fantastisk

En fantastisk bok med spenning! Anbefales på det sterkeste. En Krim du bare må lese ferdig

Skuffende dårlig

Lite original krimhistorie, med tåpelige og fryktelig idiotiske etterforskere. Selv om jeg ikke har greie på "politiarbeid" (som det ville stått i denne boka) er dette så dumt at jeg får fnatt.