Skyggejegeren (lydbok) av Camilla Grebe
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Camilla Grebe (forfatter), Silje Storstein (innleser), Axel Aubert (innleser), Fanny Vaager (innleser), Kathrine Thorborg Johansen (innleser), Bodil Vidnes-Kopperud (innleser)

Skyggejegeren (Jentene og mørket #4) lydbok

379,-
Kåret til årets beste svenske krim 2019 av Svenska Deckarakademin En februarnatt i 1944 blir en kvinne funnet fastspikret til gulvet i leiligheten sin i Stockholm. 30 år senere blir ytterligere en kvinne funnet på samme måte. Jakten på morderen får skjebnesvangre konsekvenser for de tre politietterforskerne som arbeider med sakene. Britt-Marie på 1970-tallet, Hanne på 1980-tallet og Malin som er politietterforsker i dag. Skyggejegeren er en original og dyktig iscenesatt kriminalroman om den…
Lydbok 379,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Camilla Grebe (forfatter), Silje Storstein (innleser), Elisabeth Bjørnson (oversetter), Axel Aubert (innleser), Fanny Vaager (innleser), Kathrine Thorborg Johansen (innleser), Bodil Vidnes-Kopperud (innleser)
Utgitt 20 desember 2019
Lengde 11:51
Sjanger Krim
Nummer i serie 4
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242183439
Kåret til årets beste svenske krim 2019 av Svenska Deckarakademin En februarnatt i 1944 blir en kvinne funnet fastspikret til gulvet i leiligheten sin i Stockholm. 30 år senere blir ytterligere en kvinne funnet på samme måte. Jakten på morderen får skjebnesvangre konsekvenser for de tre politietterforskerne som arbeider med sakene. Britt-Marie på 1970-tallet, Hanne på 1980-tallet og Malin som er politietterforsker i dag. Skyggejegeren er en original og dyktig iscenesatt kriminalroman om den ukuelige driften mot å forstå seg selv, men også et stykke samtidshistorie som strekker seg fra andre verdenskrig og frem til i dag. Camilla Grebe er en av de mest prisbelønte og kritikerroste krimforfatterne i Sverige i dag. Hun ble tildelt Glassnøkkelen for beste nordiske krim i 2018 og Svenska Deckarakademin har kåret Skyggejegeren til Sveriges beste krim i 2019.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Merkelig bok

Kunne vært spennende, men måten den er skrevet på falt virkelig ikke i smak. Man blir såvidt kjent med en person, før en annen overtar. Veldig spesiell og ikke positivt ment.

Spennende historie, men langdryg. Tildels dårlige opplesere.

Grei bok.

Fasinerende

Boken er spennende. Historien går over mange år og vi får følge forskjellige personer og viklinger. Jeg likte både måten den var skrevet på og plottet godt.