Skyggeriket (lydbok) av Kim Faber
Legg til i ønskeliste
Kim Faber (forfatter), Janni Pedersen (forfatter), Ivar Nergaard (innleser)

Skyggeriket (En Martin Juncker-krim #4) lydbok

159,- Veil. pris: 429,-Spar: 270,-
(2)
En tilsynelatende uskyldig mann mister livet under en voldsom eksplosjon Nordjyllandsværket - et av Danmarks siste kulldrevne kraftverker. Det som først ligner en ulykke, viser seg raskt å være et angrep, da politiet finner fragmenter av en militær kamikazedrone i ruinene. En radikal organisasjon påtar seg skylden for angrepet og Danmark er rammet av sitt første tilfelle av klimaterror. Samme morgen blir en annen mann funnet drept i en villa i København. Han er sønn av landets kontroversielle …
Lydbok 159,- Ebok 119,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Kim Faber (forfatter), Janni Pedersen (forfatter), Inge Ulrik Gundersen (oversetter), Ivar Nergaard (innleser)
Forlag Aschehoug
Utgitt 9 juni 2023
Lengde 9:09
Sjanger Krim
Nummer i serie 4
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788203397967
En tilsynelatende uskyldig mann mister livet under en voldsom eksplosjon Nordjyllandsværket - et av Danmarks siste kulldrevne kraftverker. Det som først ligner en ulykke, viser seg raskt å være et angrep, da politiet finner fragmenter av en militær kamikazedrone i ruinene. En radikal organisasjon påtar seg skylden for angrepet og Danmark er rammet av sitt første tilfelle av klimaterror. Samme morgen blir en annen mann funnet drept i en villa i København. Han er sønn av landets kontroversielle klimaminister, og saken detonerer for alvor da obduksjonen viser at den drepte har hatt et heftig kokainmisbruk - og dessuten tette forbindelser til en hittil ukjent narkobande. Er det en sammenheng mellom de to forbrytelsene? Juncker og Signe ser ingen, men så gjør deres kollegaer en oppdagelse, som tilsynelatende snur saken på hodet.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering