Slaget (lydbok) av Clive Cussler
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Clive Cussler (forfatter), Mai-The Duc (oppleser)

Slaget (Isaac Bell #6) lydbok

262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
Det er 1902, og Isaac Bell etterforsker en sabotasje i en kullgruve i West Virginia. Når han stopper et løpsk tog og redder utallige liv, oppdager Bell at det hele er en del av en konspirasjon for å ramme streikende gruvearbeidere. Fra West Virginia til Pittsburgh, New York City og Cincinnati, er Bell nå på jakt etter ledetråder for å finne ut hvem som står bak dette morderiske opplegget. Han setter seg opp mot en hensynsløs provokatør som er alliert med aktører som innehar svimlende ambisjoner…
Lydbok 262,- Ebok 179,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Clive Cussler (forfatter), Justin Scott (medforfatter), Ola Bjønness Karlsen (oversetter), Mai-The Duc (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 30 november 2021
Lengde 10:03
Sjanger Krim
Serie Isaac Bell
Nummer i serie 6
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202714093
Det er 1902, og Isaac Bell etterforsker en sabotasje i en kullgruve i West Virginia. Når han stopper et løpsk tog og redder utallige liv, oppdager Bell at det hele er en del av en konspirasjon for å ramme streikende gruvearbeidere. Fra West Virginia til Pittsburgh, New York City og Cincinnati, er Bell nå på jakt etter ledetråder for å finne ut hvem som står bak dette morderiske opplegget. Han setter seg opp mot en hensynsløs provokatør som er alliert med aktører som innehar svimlende ambisjoner og kaldblodighet. Bell må forhindre dem i å starte en krig som kan bringe hele nasjonen i knestående. The Striker introduserer oss for Isaac Bell tidlig i karrieren. Det er et pulserende eventyr fra verdens favorittforfatter av spenningsthrillere.