Spionen (lydbok) av Clive Cussler
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Clive Cussler (forfatter), Mai-The Duc (innleser)

Spionen (Isaac Bell #3) lydbok

399,-
1908. Da en genierklært kanoningeniør begår selvmord, henvender den vantro familien hans seg til Van Dorn detektiv-byrå. Isaac Bell blir satt på saken, og det blir raskt klart at mannen ikke døde for egen hånd. Dødsfallet blir bare det første i rekken av flere, som alle har en fellesnevner: et topp-hemmelig prosjekt. Bell mistenker at motivet kan være sabotasje. Med en verden som står overfor en storkrig, er det åpenbart at han har med en spion å gjøre. Men hvem av de mange utenlandske agentene…
Lydbok 399,- Ebok 229,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Clive Cussler (forfatter), Justin Scott (medforfatter), Ola Bjønness Karlsen (oversetter), Mai-The Duc (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 17 juni 2021
Lengde 13:42
Sjanger Krim
Serie Isaac Bell
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202713980
1908. Da en genierklært kanoningeniør begår selvmord, henvender den vantro familien hans seg til Van Dorn detektiv-byrå. Isaac Bell blir satt på saken, og det blir raskt klart at mannen ikke døde for egen hånd. Dødsfallet blir bare det første i rekken av flere, som alle har en fellesnevner: et topp-hemmelig prosjekt. Bell mistenker at motivet kan være sabotasje. Med en verden som står overfor en storkrig, er det åpenbart at han har med en spion å gjøre. Men hvem av de mange utenlandske agentene han har møtt, er det som kan stå bak? Eller har drapene en enda mer uhyggelig forklaring?