Svart daggry (lydbok) av Cilla Börjlind
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Cilla Börjlind (forfatter), Rolf Börjlind (forfatter), Marika Enstad (innleser)

Svart daggry (Olivia Rönning og Tom Stilton #3) lydbok

379,-
(7)
Cilla og Rolf Börjlind er blant de beste av skandinaviske krimforfattere, noe de virkelig beviser med «Svart daggry». Olivia Rönning har valgt å vende tilbake til politiet etter et sabbatsår og har fått jobb i ordenspolitiet i Skåne. Da det lille lokalsamfunnet rystes av mordet på et barn, blir Olivia raskt trukket inn i etterforskningen. Noen dager senere begås det et nytt drap, denne gangen rett utenfor Stockholm. Dødsfallet har klare paralleller til drapet i Skåne. Rikskrim kobles inn,…
Lydbok 379,- Ebok 199,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Cilla Börjlind (forfatter), Rolf Börjlind (forfatter), Kjell Jørgen Holbye (oversetter), Marika Enstad (innleser)
Utgitt 5 januar 2015
Lengde 12:47
Sjanger Krim
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242162038
Cilla og Rolf Börjlind er blant de beste av skandinaviske krimforfattere, noe de virkelig beviser med «Svart daggry». Olivia Rönning har valgt å vende tilbake til politiet etter et sabbatsår og har fått jobb i ordenspolitiet i Skåne. Da det lille lokalsamfunnet rystes av mordet på et barn, blir Olivia raskt trukket inn i etterforskningen. Noen dager senere begås det et nytt drap, denne gangen rett utenfor Stockholm. Dødsfallet har klare paralleller til drapet i Skåne. Rikskrim kobles inn, og kriminalførstebetjent Mette Olsäter blir satt på saken. Sporene peker i retning av høyreekstreme miljøer. Samtidig får den tidligere politimannen Tom Stilton en utklippsbok om det uoppklarte mordet på en tidligere luksusprostituert. Stilton var i sin tid ansvarlig for etterforskningen, men ble presset ut og har siden ikke klart å glemme saken. Da det viser seg at et DNA-spor knytter sakene sammen, tar det hele en uventet vending. Mette Olsäter, Olivia Rönning og Tom Stilton må samarbeide for å bekjempe drapsmenn som ikke skyr noen midler i kampen for det de tror på.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Igjen en god krim i serien

Det tok litt tid før jeg kom inn i denne historien men forfatterparet skriver godt. Dette er det jeg vil betegne som kosekrim. Sympatiske hovedpersoner og ikke for mye blod eller makabre detaler.