Til minne om en morder (lydbok) av Pascal Engman
Legg til i ønskeliste
Pascal Engman (forfatter), Johannes Selåker (forfatter), Nils Ole Oftebro (oppleser)

Til minne om en morder (Wolf og Berg #1) lydbok

297,- Veil. pris: 339,-Spar: 42,-
(1)
Det er sommeren 1994, og hetebølge i Sverige. I skyggen av Mattias Flinks massedrap i Falun blir det funnet ytterligere et lik. En kvinne er kvelt til døde, og det blir tidlig oppdaget at hun bare er et av flere ofre som er drept på samme måte.Det blir opp til den nylig hjemkomne FN-soldaten og politimannen Tomas Wolf å finne morderen. Til å hjelpe seg har han Vera Berg - en korrupt kveldsavisreporter som er på flukt fra eks-kjæresten og MC-gjengen hans. Tomas Wolf og Vera Berg mistenker at den…
Lydbok 297,- Ebok 99,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Pascal Engman (forfatter), Johannes Selåker (forfatter), Henning Kolstad (oversetter), Nils Ole Oftebro (oppleser)
Forlag Kagge
Utgitt 1 mars 2023
Lengde 17:29
Sjanger Krim
Serie Wolf og Berg
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788248931584
Det er sommeren 1994, og hetebølge i Sverige. I skyggen av Mattias Flinks massedrap i Falun blir det funnet ytterligere et lik. En kvinne er kvelt til døde, og det blir tidlig oppdaget at hun bare er et av flere ofre som er drept på samme måte.Det blir opp til den nylig hjemkomne FN-soldaten og politimannen Tomas Wolf å finne morderen. Til å hjelpe seg har han Vera Berg - en korrupt kveldsavisreporter som er på flukt fra eks-kjæresten og MC-gjengen hans. Tomas Wolf og Vera Berg mistenker at den skyldige står nærme etterforskningen. Til minne om en morder er første bok i serien Skumringstimen, og er en fartsfylt og gripende spenningsroman, med sterke tilbakeblikk til 90-tallet.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Anbefales ikke.

Denne var seig og depressiv. Det er vel første gangen jeg har vært uenig med Rolf-Helge som har skrevet sin vurdering. Angrer på at jeg kjøpte boken.

Helt konge 🤓

Page turner! Ikke så mye mer å så. Les den!