Tre timer (lydbok) av Anders Roslund
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Anders Roslund (forfatter), Börge Hellström (forfatter), Christoffer Staib (innleser)

Tre timer (Ewert Grens #8) lydbok

399,-
(3)
TRE SEKUNDER ELLER TRE MINUTER ER EN EVIGHET NÅR DU KONTROLLERER TIDEN SELV. TRE TIMER ER ALTFOR LITE NÅR ANDRE HAR KONTROLLEN. En stille morgen i Stockholm blir førstebetjent Ewert Grens sendt til et likhus der det ligger en død mann for mye, etterlatt blant andre kropper i et låst rom. Samtidig befinner Piet Hoffman seg på et helt annet kontinent. Et siste, farlig oppdrag fører ham gjennom en brennhet ørken og over et frådende hav, i en verden der menneskeliv ikke har noen verdi. Hjemme vente…
Lydbok 399,- Ebok 229,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Anders Roslund (forfatter), Börge Hellström (forfatter), Henning J. Gundersen (oversetter), Christoffer Staib (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 18 april 2020
Lengde 12:14
Sjanger Krim
Serie Ewert Grens
Nummer i serie 8
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202603021
TRE SEKUNDER ELLER TRE MINUTER ER EN EVIGHET NÅR DU KONTROLLERER TIDEN SELV. TRE TIMER ER ALTFOR LITE NÅR ANDRE HAR KONTROLLEN. En stille morgen i Stockholm blir førstebetjent Ewert Grens sendt til et likhus der det ligger en død mann for mye, etterlatt blant andre kropper i et låst rom. Samtidig befinner Piet Hoffman seg på et helt annet kontinent. Et siste, farlig oppdrag fører ham gjennom en brennhet ørken og over et frådende hav, i en verden der menneskeliv ikke har noen verdi. Hjemme venter Zofia og guttene. Når Piet kommer hjem, skal familien endelig få fred. Men det er en bedragersk trygghet, for det viser seg at to små gutter vil måtte slåss for å overleve. TRE TIMER ER FORSKJELLEN MELLOM Å DØ OG Å OVERLEVE.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering