Vinterland (lydbok) av Kim Faber
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Kim Faber (forfatter), Janni Pedersen (forfatter), Ivar Nergaard (innleser)

Vinterland (En Martin Juncker-krim #1) lydbok

189,-
Skarp kriminalroman om terror, ondskap og maktesløshet. Det er lille julaften, Signe Kristiansen, etterforskningsleder ved Københavns drapsavsnitt, blir oppringt av sjefen. Ferien er avlyst: Det har vært en enorm eksplosjon ved julemarkedet på Kongens Nytorv. 19 personer er drept, mange flere skadd. Danmark er rystet, og alle kluter settes til for å finne ut hva som har skjedd og hvem som står bak. Den tidligere stjernepolitimannen Martin Juncker, Signes gamle mentor, har etter en grov tjeneste…
Lydbok 189,- Ebok 169,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Kim Faber (forfatter), Janni Pedersen (forfatter), Ivar Nergaard (innleser), Inge Ulrik Gundersen (oversetter)
Utgitt 17 februar 2020
Lengde 11:46
Sjanger Krim
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242183507
Skarp kriminalroman om terror, ondskap og maktesløshet. Det er lille julaften, Signe Kristiansen, etterforskningsleder ved Københavns drapsavsnitt, blir oppringt av sjefen. Ferien er avlyst: Det har vært en enorm eksplosjon ved julemarkedet på Kongens Nytorv. 19 personer er drept, mange flere skadd. Danmark er rystet, og alle kluter settes til for å finne ut hva som har skjedd og hvem som står bak. Den tidligere stjernepolitimannen Martin Juncker, Signes gamle mentor, har etter en grov tjenestefeil blitt flyttet langt ut i provinsen. Her bor han hos sin stadig mer demente far, og fått ansvaret for å lede den nyopprettede lille politiavdelingen. Det burde være udramatisk, helt til en spektakulær drapssak havner på hans bord. Etterforskningen i København står i stampe, og sporene endres stadig, inntil Signe får et tips som peker mot et sted hun ikke i sin villeste fantasi hadde forestilt seg.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

god

ok

Pageturner!

Kjempegod bok! Gleder meg til å lese den neste. Også håper jeg at forfatteren skynder seg å skrive nr 3.

Bra!

Ble lest i ett drag! Håper det blir en serie