Ikkje tenk på det - drama (lydbok) av Olaug Nilssen
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Olaug Nilssen (forfatter), Endre Hellestveit (innleser)

Ikkje tenk på det lydbok

379,-
Slagferdig og uhøgtideleg om norsk bokbransje. Forfattaren Oddlaug Nilstun har fått seg jobb i marknadsavdelinga i eit forlag etter at skrivinga har gått i stå. Saman med Siss og Unn, to garva forlagsmenneske, skal ho halde i lanseringa av den første boka til den kjende forfattaren Michel Sørbrøt på ti år - ein ekteskapsroman. Han er elska og hata, eit provoserande geni - men er den nye boka noko særleg? Kva meiner ekskona? Og kvifor er det så viktig for Oddlaug å vere ven med Michel på Fac…
Lydbok 379,- Ebok 329,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel drama
Forfattere Olaug Nilssen (forfatter), Endre Hellestveit (innleser)
Forlag Samlaget
Utgitt 21 desember 2020
Lengde 1:48
Sjanger Skjønnlitteratur, Lyrikk og dramatikk
Språk Nynorsk
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788234005534
Slagferdig og uhøgtideleg om norsk bokbransje. Forfattaren Oddlaug Nilstun har fått seg jobb i marknadsavdelinga i eit forlag etter at skrivinga har gått i stå. Saman med Siss og Unn, to garva forlagsmenneske, skal ho halde i lanseringa av den første boka til den kjende forfattaren Michel Sørbrøt på ti år - ein ekteskapsroman. Han er elska og hata, eit provoserande geni - men er den nye boka noko særleg? Kva meiner ekskona? Og kvifor er det så viktig for Oddlaug å vere ven med Michel på Facebook? Ikkje tenk på det er ein uhøgtideleg satire i seks scenar om litteraturbransjens meir eller mindre skuggelagde krikar og krokar. I ein stil vi kjenner godt, skriv Nilssen kløktig og humoristisk om aktuelle debattar kring pengedrivet, kritikarstanden og kulturmannen, om nettverk, røyndomslitteratur og #me too - attkjenneleg for mange i eit lite og lesande land som Noreg.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Kul og morsom

Ikkje tenk på det er en morsom og underholdende satire om den norske bokbransjen. Kanskje morsomst for oss som jobber med bøker, men uansett veldig kul!