Dyrenes indre liv - kjærlighet - sorg - omtanke (lydbok) av Peter Wohlleben
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Peter Wohlleben (forfatter), Elisabeth Vatn (innleser)

Dyrenes indre liv lydbok

149,-
Dyrenes indre liv gir oss et fascinerende innblikk i naturen som omgir oss. Omsorgsfulle ekorn, lojale og kjærlige ravner, medfølende skogmus og sørgende rådyr - er det ikke bare mennesker som har disse følelsene? Gjennom forskjellige historier gir forfatteren Peter Wohlleben oss eksempler på hvordan også dyr har sin egen personlighet og karakter. Peter Wohlleben arbeider som skogforvalter i Hümmel/Eifel i Tyskland, og har tidligere utgitt en rekke artikler om sitt virke. Han er forfatter av bo…
Lydbok 149,- Ebok 249,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel kjærlighet - sorg - omtanke
Forfattere Peter Wohlleben (forfatter), Lin Cecilie Horge Walle (oversetter), Cecilie Horge Walle (oversetter), Elisabeth Vatn (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 31 desember 2017
Lengde 7:44
Sjanger Natur og dyr, Dokumentar og fakta, Hobby og fritid
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202565831
Dyrenes indre liv gir oss et fascinerende innblikk i naturen som omgir oss. Omsorgsfulle ekorn, lojale og kjærlige ravner, medfølende skogmus og sørgende rådyr - er det ikke bare mennesker som har disse følelsene? Gjennom forskjellige historier gir forfatteren Peter Wohlleben oss eksempler på hvordan også dyr har sin egen personlighet og karakter. Peter Wohlleben arbeider som skogforvalter i Hümmel/Eifel i Tyskland, og har tidligere utgitt en rekke artikler om sitt virke. Han er forfatter av boken Trærnes hemmelige liv, utgitt i Tyskland i 2015, og på norsk i 2016, som er blitt en stor salgssuksess i begge land. Wohlleben, tar utgangspunkt i forskning og sine egne observasjoner fra naturen og gir oss et fascinerende innblikk i dyrenes følelsesliv. Det er ikke så annerledes enn menneskets enn vi kanskje trodde!