Med hund på tur - tips, trening, inspirasjon (lydbok) av Stine Mette Fjerdingstad
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag

Med hund på tur lydbok

393,- Veil. pris: 449,-Spar: 56,-
I Med hund på tur gir Stine og Jarlen gode råd og smarte tips til hundeeiere som vil ha med hunden sin på tur, og inspirasjon til morsomme aktiviteter å gjøre sammen. Lydboka tar for seg alt som er viktig å tenke på når det gjelder trivsel, sikkerhet og helse når hunden skal være med på både langtur og kortere turer. Lengre turer kan knytte hund og eiere tettere sammen og gi minner for livet. Her får du vite til hva du og hunden bør øve på, hvilket utstyr som faktisk er nødvendig og hvordan hun…
Lydbok 393,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel tips, trening, inspirasjon
Forfattere Stine Mette Fjerdingstad (forfatter), Halvdan Jarl Laugerud (forfatter), Stine Mette Fjerdingstad (annet), Halvdan Jarl Laugerud (annet), Stine og Jarlen (annet), Ingar Kristiansen (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 14 august 2023
Lengde 3:50
Sjanger Dokumentar og fakta, Natur og dyr, Hobby og fritid, Sport og fritid
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202810740
I Med hund på tur gir Stine og Jarlen gode råd og smarte tips til hundeeiere som vil ha med hunden sin på tur, og inspirasjon til morsomme aktiviteter å gjøre sammen. Lydboka tar for seg alt som er viktig å tenke på når det gjelder trivsel, sikkerhet og helse når hunden skal være med på både langtur og kortere turer. Lengre turer kan knytte hund og eiere tettere sammen og gi minner for livet. Her får du vite til hva du og hunden bør øve på, hvilket utstyr som faktisk er nødvendig og hvordan hunden bør trenes opp i forkant for å tåle fysiske påkjenninger. Stine og Jarlen hjelper deg som har en hund med høydeskrekk, de viser smarte løsninger for slitne og kalde hunder, og har mange gode råd når hunden ikke vil sitte i bil. Stine og Jarlen er fotografer og ivrige friluftsfolk, og inspirerer andre til å oppleve turglede gjennom instagram, blogg og andre medier. Stine er utdannet dyrepleier. De bor i Lofoten med sine skjønne hunder og den veldig sjarmerende og turglade baby G.