Rotteøya og andre fortellinger (lydbok) av Jo Nesbø
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Jo Nesbø (forfatter), Håvard Bakke (innleser), Jan Gunnar Røise (innleser), Jan Gunnar Røyse (innleser), Jo Nesbø (innleser), Kathrine Thorborg Johansen (innleser), Mattis Herman Nyquist (innleser), Trond Espen Seim (innleser)

Rotteøya og andre fortellinger (Fortellinger fra fremtiden) lydbok

189,-
(7)
Her er fem fortellinger fra fremtiden. I «Rotteøya» befinner vi oss i et post-pandemisk USA, hvor eliten venter på å bli evakuert fra taket på en skyskraper mens massene kriger i gatene for å overleve. I «Svart springer» møter vi en psykolog som jobber som leiemorder, som er blitt de multinasjonale selskapenes viktigste verktøy i konkurransen. I «Sikadene» er to bestevenner på vei til okseløpene i Pamplona da de forelsker seg i den samme jenta. I «Makulator» har en mann som forsker på evig liv …
Lydbok 189,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Jo Nesbø (forfatter), Håvard Bakke (innleser), Jan Gunnar Røise (innleser), Jan Gunnar Røyse (innleser), Jo Nesbø (innleser), Kathrine Thorborg Johansen (innleser), Mattis Herman Nyquist (innleser), Trond Espen Seim (innleser)
Forlag Aschehoug
Utgitt 11 juni 2021
Lengde 10:22
Sjanger Skjønnlitteratur, Noveller
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788203368264
Her er fem fortellinger fra fremtiden. I «Rotteøya» befinner vi oss i et post-pandemisk USA, hvor eliten venter på å bli evakuert fra taket på en skyskraper mens massene kriger i gatene for å overleve. I «Svart springer» møter vi en psykolog som jobber som leiemorder, som er blitt de multinasjonale selskapenes viktigste verktøy i konkurransen. I «Sikadene» er to bestevenner på vei til okseløpene i Pamplona da de forelsker seg i den samme jenta. I «Makulator» har en mann som forsker på evig liv oppsøkt en minnemakulator i håp om å glemme alt, for det haster.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering