11 år i fangenskap - kidnappet, sperret inne og glemt (lydbok) av Michelle Knight
Legg til i ønskeliste
Michelle Knight (forfatter), Michelle Burford (forfatter), Ingeborg Engø (innleser)

11 år i fangenskap lydbok

218,- Veil. pris: 249,-Spar: 31,-
Michelle var en ung alenemor da hun ble kidnappet av Ariel Castro, en lokal skolebussjåfør. I mer enn ti år ble hun utsatt for ufattelig tortur. I 2003 kidnappet han også Amanda Berry, etterfulgt av Gina DeJesus i 2004. Deres flukt 6. mai 2013 skapte overskrifter over hele verden. Da Michelle forsvant, hadde hun så vidt kommet seg gjennom sin egen turbulente barndom. Hun hadde lite kontakt med sin egen familien, og hun kjempet for at barnevernet ikke skulle ta den lille gutten hennes. Det lokal…
Lydbok 218,- Ebok 218,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel kidnappet, sperret inne og glemt
Forfattere Michelle Knight (forfatter), Michelle Burford (forfatter), Ase Feiring Cave (oversetter), Ingeborg Engø (innleser)
Forlag Lind & Co
Utgitt 6 november 2023
Lengde 7:18
Sjanger Politikk og samfunn, Biografier, Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789180525114
Michelle var en ung alenemor da hun ble kidnappet av Ariel Castro, en lokal skolebussjåfør. I mer enn ti år ble hun utsatt for ufattelig tortur. I 2003 kidnappet han også Amanda Berry, etterfulgt av Gina DeJesus i 2004. Deres flukt 6. mai 2013 skapte overskrifter over hele verden. Da Michelle forsvant, hadde hun så vidt kommet seg gjennom sin egen turbulente barndom. Hun hadde lite kontakt med sin egen familien, og hun kjempet for at barnevernet ikke skulle ta den lille gutten hennes. Det lokale politiet trodde hun hadde stukket av, så de fjernet henne fra listene over savnede personer femten måneder etter at hun forsvant. Castro minnet henne stadig på at ingen lette etter henne og at omverden hadde glemt henne. Men Michelle lot seg ikke knekke. I "11 år i fangenskap" avslører Michelle de hjerteskjærende detaljene i historien sin, inkludert tankene og bønnene som hjalp henne til å finne mot til å holde ut de ufattelige omstendighetene og til å etterpå bygge opp et liv som er verdt å leve. Ved å åpne opp om både fortiden og anstrengelsene for å skape en fremtid, blir Michelle en stemme for de stemmeløse og et sterkt symbol på håp for de tusenvis av barn og unge voksne som forsvinner hvert år.