Alle mennesker er ikke like mye verdt (lydbok) av Lindis Hurum
Legg til i ønskeliste
Lindis Hurum (forfatter), Håvard Bakke (innleser), Lindis Hurum (innleser), Kjersti Idem (innleser), Morten Rostrup (innleser)

Alle mennesker er ikke like mye verdt lydbok

159,- Veil. pris: 339,-Spar: 180,-
Kan vi unngå å langsomt bli vant til en verden som brenner? Bli vant til at mennesker drukner i Middelhavet og at barn dør av sult? Bli vant til at vi behandler flyktninger helt forskjellig basert på hudfargen deres? I dette kampskriftet står Lindis Hurum, mangeårig feltarbeider og nå generalsekretær i Leger Uten Grenser, med hjertet i hånden for å berøre og opprøre til tydelig og aktivt engasjement. For det nytter &arin…
Lydbok 159,- Ebok 129,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Lindis Hurum (forfatter), Håvard Bakke (innleser), Lindis Hurum (innleser), Kjersti Idem (innleser), Morten Rostrup (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 12 mai 2023
Lengde 3:13
Sjanger Politikk og samfunn, Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202805913

Kan vi unngå å langsomt bli vant til en verden som brenner? Bli vant til at mennesker drukner i Middelhavet og at barn dør av sult? Bli vant til at vi behandler flyktninger helt forskjellig basert på hudfargen deres? I dette kampskriftet står Lindis Hurum, mangeårig feltarbeider og nå generalsekretær i Leger Uten Grenser, med hjertet i hånden for å berøre og opprøre til tydelig og aktivt engasjement. For det nytter å bry seg. Les. Fortell. Engasjer deg. Færre dør når flere vet. Sammen med et knippe andre feltarbeidere skriver Hurum om pasientene de aldri glemmer og krisene mediene ikke dekker. Morten Rostrup, lege og en av grunnleggerne av Leger Uten grenser i Norge, har skrevet forordet. De to står på den samme grunnmuren av solidaritet og humanitet, samtidig som de er kompromissløse i sin fordømmelse av å dele mennesker inn i «oss og dem». Hva du velger å gjøre i møte med andre menneskers lidelse, er avgjørende for hvem du ønsker å være. Alle mennesker er like mye verdt.