K for Klara 11 - Er vi venner? (lydbok) av Line Kyed Knudsen
Legg til i ønskeliste
Line Kyed Knudsen (forfatter), Caroline Bonnet (oppleser), Kristin Grue (oppleser)

K for Klara 11 - Er vi venner? (K for Klara #11) lydbok

49,-
Bok nummer 11 i den populære serien om Klara og venninnene hennes. Bøkene handler om vennskap, skole og det å bli eldre (og litt om kjærlighet), og de treffer målgruppen akkurat der den er. Bøkene er illustrert med fine svarthvite illustrasjoner og er lette å lese. De kan leses uavhengig av hverandre. Line Kyed Knudsen, f. 1971, debuterte med romanen Jentene fra Nordsletten i 2003. I 2007 ble hun tildelt Gyldendals Pippi-stipendium. Hun skriver barne- og ungdomsbøker og underviser i kreativ…
Lydbok 49,- Ebok 20,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Line Kyed Knudsen (forfatter), Caroline Bonnet (oppleser), Kristin Grue (oppleser), Helga Enerhaug (oversetter)
Forlag Saga Egmont
Sjanger Romaner, Erotikk, Skjønnlitteratur, Politikk og samfunn, Dokumentar og fakta
Serie K for Klara
Nummer i serie 11
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Ingen
ISBN 9788726089196
Bok nummer 11 i den populære serien om Klara og venninnene hennes. Bøkene handler om vennskap, skole og det å bli eldre (og litt om kjærlighet), og de treffer målgruppen akkurat der den er. Bøkene er illustrert med fine svarthvite illustrasjoner og er lette å lese. De kan leses uavhengig av hverandre. Line Kyed Knudsen, f. 1971, debuterte med romanen Jentene fra Nordsletten i 2003. I 2007 ble hun tildelt Gyldendals Pippi-stipendium. Hun skriver barne- og ungdomsbøker og underviser i kreativ skriving.