K for Klara 14 - Er jeg for tjukk, mamma? (lydbok) av Line Kyed Knudsen
Legg til i ønskeliste
Line Kyed Knudsen (forfatter), Caroline Bonnet (innleser), Kristin Grue (innleser)

K for Klara 14 - Er jeg for tjukk, mamma? (K for Klara #14) lydbok

49,-
Julie inviterer klassen til bursdagsfeiring. De skal i svømmehallen. Etterpå skal de spise pizza. Rose spør om de kan få noe annet enn pizza, for hun vil ikke spise mat som er fetende. Klara skjønner det ikke. Rose elsker pizza. Og hun er så tynn. Og hvis tynne Rose synes hun er tjukk, er Klara også tjukk da? Dette er fjortende bok i serien om Klara og vennene hennes. Bøkene kan leses uavhengig av hverandre. Line Kyed Knudsen, f. 1971, debuterte med romanen Jentene fra Nordsletten i 200…
Lydbok 49,- Ebok 20,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Line Kyed Knudsen (forfatter), Caroline Bonnet (innleser), Kristin Grue (innleser), Helga Enerhaug (oversetter)
Forlag Saga Egmont
Sjanger Dokumentar og fakta, Politikk og samfunn, Erotikk, Skjønnlitteratur, Romaner
Serie K for Klara
Nummer i serie 14
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Ingen
ISBN 9788726089059
Julie inviterer klassen til bursdagsfeiring. De skal i svømmehallen. Etterpå skal de spise pizza. Rose spør om de kan få noe annet enn pizza, for hun vil ikke spise mat som er fetende. Klara skjønner det ikke. Rose elsker pizza. Og hun er så tynn. Og hvis tynne Rose synes hun er tjukk, er Klara også tjukk da? Dette er fjortende bok i serien om Klara og vennene hennes. Bøkene kan leses uavhengig av hverandre. Line Kyed Knudsen, f. 1971, debuterte med romanen Jentene fra Nordsletten i 2003. I 2007 ble hun tildelt Gyldendals Pippi-stipendium. Hun skriver barne- og ungdomsbøker og underviser i kreativ skriving.