Kan alle sjekke kalenderen? (lydbok) av Sigrid Bonde Tusvik
Legg til i ønskeliste
Sigrid Bonde Tusvik (forfatter), Else Kåss Furuseth (forfatter), Benedicte Wessel-Holst (forfatter), Siri Kristiansen (forfatter), Sigrid Bonde Tusvik (oppleser), Else Kåss Furuseth (oppleser), Benedicte Wessel-Holst (oppleser), Siri Kristiansen (oppleser)

Kan alle sjekke kalenderen? lydbok

279,-
TERNINGKAST 5 - Elise Alexandra Gulbrandsen, VG. Alle venninnegjenger har en historie. Denne er spesielt god. «Jeg vet ikke hvorfor vi er venner. Vi er jo ikke enige om noe som helst», sa Siri. «Jeg liker at vi er uenige. Jeg tror det er noe av det jeg liker best med oss som gjeng», skjøt Sigrid inn. «Jeg føler at vi er enige om en hel del. Har jeg misforstått?» spurte Else. I femten år har det vært Dikken, Siri, Else og Sigrid. De har pratet, festet, kranglet, ledd og grått. Kjærester har kom…
Lydbok 279,- Ebok 199,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Sigrid Bonde Tusvik (forfatter), Else Kåss Furuseth (forfatter), Benedicte Wessel-Holst (forfatter), Siri Kristiansen (forfatter), Sigrid Bonde Tusvik (oppleser), Else Kåss Furuseth (oppleser), Benedicte Wessel-Holst (oppleser), Siri Kristiansen (oppleser)
Forlag Kagge
Utgitt 31 desember 2019
Lengde 2:29
Sjanger Biografier, Dokumentar og fakta, Politikk og samfunn, Helse og livsstil
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788248925781
TERNINGKAST 5 - Elise Alexandra Gulbrandsen, VG. Alle venninnegjenger har en historie. Denne er spesielt god. «Jeg vet ikke hvorfor vi er venner. Vi er jo ikke enige om noe som helst», sa Siri. «Jeg liker at vi er uenige. Jeg tror det er noe av det jeg liker best med oss som gjeng», skjøt Sigrid inn. «Jeg føler at vi er enige om en hel del. Har jeg misforstått?» spurte Else. I femten år har det vært Dikken, Siri, Else og Sigrid. De har pratet, festet, kranglet, ledd og grått. Kjærester har kommet og gått. Noen har fått barn, andre vet ikke om det noen gang blir noe av. Flere gjør suksess. Andre lurer på om de er i ferd med å bli nedbemannet. De er ikke de samme som da de møttes, og innimellom stormer det. En middag hos Siri endte i en krangel som kunne splittet dem, i stedet bestemte de seg for å skrive bok. Denne boken er til deg som synes vennskap er like komplisert som kjærlighetsforhold, men samtidig vet at du ikke klarer deg uten venninnene dine. Lest inn av forfatterne.