Kan du høre byen puste ut (lydbok) av Don Martin
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Don Martin (forfatter), Zeshan Shakar (forfatter), Don Martin (innleser), Zeshan Shakar (innleser)

Kan du høre byen puste ut lydbok

349,-
TERNINGKAST 6 - Guri Hjeltnes, VG. Med albumet «En gang Romsåsgutt alltid Romsåsgutt» ville Don Martin fortelle om sin side av byen. Den sida som ofte ble snakka om, men som sjelden kom til orde selv. Et annet sted i Groruddalen var Zeshan Shakar i gang med et lignende prosjekt, og i 2017 kom romanen «Tante Ulrikkes vei». De nye stemmene var for alvor begynt å nå ut fra Oslo øst. «Kan du høre byen puste ut» tar oss med mellom linjene på Don Martins album, til en oppvekst på Linje 5 Vestli og t…
Lydbok 349,- Ebok 299,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Don Martin (forfatter), Zeshan Shakar (forfatter), Don Martin (innleser), Don Martin (annet), Zeshan Shakar (innleser)
Utgitt 19 juni 2024
Lengde 4:39
Sjanger Politikk og samfunn, Biografier, Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788234719530
TERNINGKAST 6 - Guri Hjeltnes, VG. Med albumet «En gang Romsåsgutt alltid Romsåsgutt» ville Don Martin fortelle om sin side av byen. Den sida som ofte ble snakka om, men som sjelden kom til orde selv. Et annet sted i Groruddalen var Zeshan Shakar i gang med et lignende prosjekt, og i 2017 kom romanen «Tante Ulrikkes vei». De nye stemmene var for alvor begynt å nå ut fra Oslo øst. «Kan du høre byen puste ut» tar oss med mellom linjene på Don Martins album, til en oppvekst på Linje 5 Vestli og til det første møtet mellom Martin og Zeshan. Det handler om å fortelle sin egen historie. Boka er en sterk refleksjon over temaer de to kompisene stadig vender tilbake til, som klasse, rasisme, fellesskap og utenforskap. Og om hvordan stedene vi kommer fra, slår rot i oss.