Palestina - Israels ran, vårt svik (lydbok) av Odd Karsten Tveit
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Odd Karsten Tveit (forfatter), Jørn Morstad (innleser), Odd Karsten Tveit (innleser)

Palestina lydbok

350,- Veil. pris: 399,-Spar: 49,-
(1)
TERNINGKAST 5 - Morten Strand, Dagbladet. Palestina. Israels ran, vårt svik er den store historien om årene fra 1948, da Israel kom på kartet, frem til i dag. Boka byr på ny kunnskap og avslørende beretninger om Israels okkupasjon og kolonisering av Palestina. Den er delt i åtte historiske epoker, der de første fire tar oss frem til krigen i Gaza i 2009, mens de siste fire er viet tiden 2009-2023. Boka har mange nye avsløringer takket være Tveits unike intervjuer av forskere og journal…
Lydbok 350,- Ebok 306,-

Andre har også kjøpt

Undertittel Israels ran, vårt svik
Forfattere Odd Karsten Tveit (forfatter), Jørn Morstad (innleser), Odd Karsten Tveit (innleser)
Forlag Kagge
Utgitt 29 august 2023
Lengde 18:21
Sjanger Dokumentar og fakta, Historie, Politikk og samfunn
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788248933618
TERNINGKAST 5 - Morten Strand, Dagbladet. Palestina. Israels ran, vårt svik er den store historien om årene fra 1948, da Israel kom på kartet, frem til i dag. Boka byr på ny kunnskap og avslørende beretninger om Israels okkupasjon og kolonisering av Palestina. Den er delt i åtte historiske epoker, der de første fire tar oss frem til krigen i Gaza i 2009, mens de siste fire er viet tiden 2009-2023. Boka har mange nye avsløringer takket være Tveits unike intervjuer av forskere og journalister - en rekke av dem israelere. Tveit har også møtt israelske offiserer, diplomater, politikere og menneskerettighetsaktivister. Gjennom årene som journalist har Tveit bygget opp et bibliotek av egne, samtidige notater. Mer enn i tidligere bøker møter vi her en forteller som våger mer, og som er nådeløs i gjennomgangen av norsk og vestlig unnfallenhet i konflikten.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Altfor teatralsk opplesing

Jeg skulle gjerne ha kjøpt lydboken, men jeg greier ikke å høre på oppleseren etter å ha hørt utdraget. Jeg synes det er et gjentagende problem med mange norske lydbøker at innhold som utifra tema bør fremføres nøytralt – nærmest som en nyhetsopplesing – blir fremført med et veldig kunstig tonefall, som om det er en produksjon fra radioteateret. Kunne ikke heller Odd Karsten Tveit lest den selv? Det ville jeg ha foretrukket i alle fall. Og så burde det vært mulig å gi denne typen tilbakemelding uten å velge antall stjerner, for å unngå å trekke ned den samlede vurderingen av selve boken – her er det først og fremst opplesingen som er problemet.