Slik jeg ser det nå (lydbok) av Haakon Lie
Legg til i ønskeliste
Haakon Lie (forfatter), Hilde Harbo (forfatter), Hans Olav Lahlum (forfatter), Espen Skjønberg (innleser)

Slik jeg ser det nå lydbok

399,-
I lydboka Slik jeg ser det nå er det mye direkte tale og sprengkraft fra mannen som er like gammel som det selvstendige Norge. I samtalene mellom de tre forfatterne forteller Lie om seg selv, alderdom, Arbeiderpartiet, innenrikspolitikk og utenrikspolitikk - og det på en måte det er umulig å forholde seg likegyldig til. Få ville maktet å formidle Lie som den folkekjære 84-årige skuespilleren Espen Skjønberg - Slik jeg ser det nå blir lest av skulespillerveteranen, med en følelse og stemmetilnæ…
Lydbok 399,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Haakon Lie (forfatter), Hilde Harbo (forfatter), Hilde Harbo (medforfatter), Hans Olav Lahlum (forfatter), Hans Olav Lahlum (medforfatter), Espen Skjønberg (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 11 november 2008
Lengde 5:44
Sjanger Politikk og samfunn, Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202296766
I lydboka Slik jeg ser det nå er det mye direkte tale og sprengkraft fra mannen som er like gammel som det selvstendige Norge. I samtalene mellom de tre forfatterne forteller Lie om seg selv, alderdom, Arbeiderpartiet, innenrikspolitikk og utenrikspolitikk - og det på en måte det er umulig å forholde seg likegyldig til. Få ville maktet å formidle Lie som den folkekjære 84-årige skuespilleren Espen Skjønberg - Slik jeg ser det nå blir lest av skulespillerveteranen, med en følelse og stemmetilnærming som stiller i en prestasjonsklasse for seg selv. Dette en helt unik lydbokutgivelse som inkluderer utdrag fra de faktiske samtalene mellom Hilde Harbo, Hans Olav Lahlum og Haakon Lie.