Grill en kristen - om Bibelen (lydbok) av -
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag

Grill en kristen (Grill en kristen) lydbok

99,-
Mange spør seg om Bibelen har noen som helst relevans i et moderne menneskes liv. Bibelen blir gjerne betraktet som utdatert, full av feil og direkte umoralsk i en rekke spørsmål. Hva tenker de som ikke bare leser Bibelen som en viktig del av litteratur historien, men også holder den som Guds inspirerte rette snor for livet? I denne boken tar vi opp 22 vanskelige spørsmål en moderne leser kan stille seg i møte med Bibelen. Ulike forfattere gir deg sin respons. Felles for dem er overbevisningen…
Lydbok 99,-

Andre har også kjøpt

Undertittel om Bibelen
Forfattere Jon Romuld Håversen (redaktør), Bjørn Hinderaker (redaktør), Jon Romuld Håversen (innleser), Maren Karoline Skråmestø (innleser)
Utgitt 22 desember 2020
Lengde 5:24
Sjanger Religion og livssyn, Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788283850314
Mange spør seg om Bibelen har noen som helst relevans i et moderne menneskes liv. Bibelen blir gjerne betraktet som utdatert, full av feil og direkte umoralsk i en rekke spørsmål. Hva tenker de som ikke bare leser Bibelen som en viktig del av litteratur historien, men også holder den som Guds inspirerte rette snor for livet? I denne boken tar vi opp 22 vanskelige spørsmål en moderne leser kan stille seg i møte med Bibelen. Ulike forfattere gir deg sin respons. Felles for dem er overbevisningen om at et unikt og holdbart svar på livets store spørsmål finnes i personen Jesus Kristus, i hans liv, undervisning, død og oppstandelse.