To søstre (lydbok) av Åsne Seierstad
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Åsne Seierstad (forfatter), Ane Dahl Torp (innleser)

To søstre lydbok

299,-
TERNINGKAST 6 - Sindre Hovdenakk, VG. "den mest spennende og gripende historien om norsk ekstremisme som hittil er utgitt på et norsk forlag" Lars Akerhaug, DN "Knallsterkt om radikalisering ...«To søstre» er en svært velskrevet, godt gjennomarbeidet bok. Dessuten svært spennende." Gerd Elin Stava Sandve, Dagsavisen "Rystende om to søstres reise fra Rykkinn til Raqqa... høstens kanskje viktigste sakprosautgivelse" Erika Fatland, Aftenposten En oktoberdag i 2013 kommer ikke de to te…
Lydbok 299,- Ebok 229,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Åsne Seierstad (forfatter), Ane Dahl Torp (innleser)
Utgitt 28 oktober 2016
Lengde 15:16
Sjanger Religion og livssyn, Historie, Politikk og samfunn, Helse og livsstil, Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242163783
TERNINGKAST 6 - Sindre Hovdenakk, VG. "den mest spennende og gripende historien om norsk ekstremisme som hittil er utgitt på et norsk forlag" Lars Akerhaug, DN "Knallsterkt om radikalisering ...«To søstre» er en svært velskrevet, godt gjennomarbeidet bok. Dessuten svært spennende." Gerd Elin Stava Sandve, Dagsavisen "Rystende om to søstres reise fra Rykkinn til Raqqa... høstens kanskje viktigste sakprosautgivelse" Erika Fatland, Aftenposten En oktoberdag i 2013 kommer ikke de to tenåringsjentene, Ayan og Leila, hjem til vanlig tid. Senere på kvelden kommer sjokkmeldingen: De er på vei til Syria. På jakt etter døtrene tar faren seg inn i det borgerkrigsherjede landet, en reise som skal føre ham inn i områder kontrollert av Den islamske staten (IS). Dette er bare starten. I To søstre går Åsne Seierstad, den bestselgende og kritikerroste forfatteren av Bokhandleren i Kabul og En av oss, løs på et av de viktigste og mest kompliserte spørsmål i vår tid. Hvorfor radikaliseres muslimsk ungdom oppvokst i Vesten? Hva førte de to søstrene fra Kolsås til Kalifatet? Hvem er Ayan og Leila? Som få andre makter Åsne Seierstad å komme tett på personene hun skriver om. To søstre er både historien om jentene som dro, et land i krig og om en familie som splintres. Det er også en fortelling om oss, i Norge i dag.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Meget god bok. Sterk. Sjokkerende.

To søstre

To søstre er en sterk historie om to norske søstre som rømmer til Syria for å slutte seg til IS. Boken gir et godt innblikk i konflikten samtidig som vi følger en fars maktesløse kamp for å få døtrene sine hjem . Relevant og viktig!

To søstre

Veldig bra. Må leses.

Velskrevet og relevant! Bør leses!

.