Alt lyset vi ikke ser (lydbok) av Anthony Doerr
Legg til i ønskeliste

Alt lyset vi ikke ser lydbok

299,-
Over 200 uker på New York Times' bestselgerliste. Alt lyset vi ikke ser har rørt millioner av lesere verden over. Det er en sterk og gripende roman om mot og tvil, og om den godheten som ligger dypt forankret i våre hjerter, selv i de mørkeste tider. Vi følger livsløpet til franske Marie-Laure LeBlanc og tyske Werner Pfennig under andre verdenskrig. Marie-Laure mister synet som seksåring og er blind når nazistene okkuperer Paris. Foreldre…
Lydbok 299,- Ebok 79,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Anthony Doerr (forfatter), Lene Stokseth (oversetter), Mads Henning Skar-Jørgensen (innleser)
Forlag Gyldendal
Utgitt 16 februar 2024
Lengde 14:58
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205603073

Over 200 uker på New York Times' bestselgerliste.

Alt lyset vi ikke ser har rørt millioner av lesere verden over. Det er en sterk og gripende roman om mot og tvil, og om den godheten som ligger dypt forankret i våre hjerter, selv i de mørkeste tider.

Vi følger livsløpet til franske Marie-Laure LeBlanc og tyske Werner Pfennig under andre verdenskrig. Marie-Laure mister synet som seksåring og er blind når nazistene okkuperer Paris. Foreldreløse Werner er et teknisk vidunderbarn, men han vokser opp på et barnehjem i en tysk gruveby hvor skjebnen er å jobbe i kullgruvene hvor faren døde. I løpet av krigsårene må Marie-Laure flykte fra Paris med sin far, mens Werners evner snart sikrer ham en plass på et eliteakademi for Hitlerjugend. På elegant vis veves livet til Marie-Laure og Werner sammen, og Doerr belyser på hvilken måte vi mennesker, mot alle odds, prøver å være gode mot hverandre.