Arminuta - den hjemvendte (lydbok) av Donatella Di Pietrantonio
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag

Arminuta lydbok

399,-
Hvis du som 13 åring uten forklaring, blir tilbakeført av de du inntil da har kalt mamma og pappa, til din opprinnelige familie, vil du begynne å stille spørsmål ved din plass i livet. Det er dette som skjer når Arminuta ringer på en ukjent dør med en koffert i den ene hånden. For Arminuta blir reisen tilbake til den italienske landsbygda i Abruzzo, og til sin opprinnelige familie, starten på et nytt og annerledes liv. Huset er lite og mørkt, søsknene mange og maten sparsom. Heldigvis er Adrian…
Lydbok 399,- Ebok 249,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel den hjemvendte
Forfattere Donatella Di Pietrantonio (forfatter), Camilla Chams (oversetter), Pernille Thull (oversetter), Sarah MacDonald Berge (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 9 august 2020
Lengde 4:28
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202690571
Hvis du som 13 åring uten forklaring, blir tilbakeført av de du inntil da har kalt mamma og pappa, til din opprinnelige familie, vil du begynne å stille spørsmål ved din plass i livet. Det er dette som skjer når Arminuta ringer på en ukjent dør med en koffert i den ene hånden. For Arminuta blir reisen tilbake til den italienske landsbygda i Abruzzo, og til sin opprinnelige familie, starten på et nytt og annerledes liv. Huset er lite og mørkt, søsknene mange og maten sparsom. Heldigvis er Adriana der, lillesøster og det nye, faste punktet i livet. Arminuta er en sterk bok som setter i gang refleksjon om søskenkjærlighet og moderskap, og hvordan forholdet til våre foreldre former vår identitet.