Bak glemselens slør (lydbok) av Kimberley Freeman
Legg til i ønskeliste
Kimberley Freeman (forfatter), Cecilie Enersen (innleser), Petronella Barker (innleser)

Bak glemselens slør lydbok

399,-
(2)
Hva skjer når en godt begravd hemmelighet kommer for en dag? 1926: Violet Armstrong er en av de få ansatte på Evergreen spahotell i dagene før det skal stenges for vinteren. Bare en håndfull gjester er igjen, deriblant en rik arving, hans søster og hennes glatte beiler. Da de blir innesperret av en snøstorm, er det ingen som kunne ha forutsett hva som skulle skje ... 2014: Lauren Beck har fått jobb på en kafé som er åpnet i forbindelse med restaureringen av Evergreen spahotell. En dag finner …
Lydbok 399,- Ebok 229,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Kimberley Freeman (forfatter), Ann-Magritt Sævold (oversetter), Cecilie Enersen (innleser), Petronella Barker (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 22 april 2020
Lengde 15:35
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202605155
Hva skjer når en godt begravd hemmelighet kommer for en dag? 1926: Violet Armstrong er en av de få ansatte på Evergreen spahotell i dagene før det skal stenges for vinteren. Bare en håndfull gjester er igjen, deriblant en rik arving, hans søster og hennes glatte beiler. Da de blir innesperret av en snøstorm, er det ingen som kunne ha forutsett hva som skulle skje ... 2014: Lauren Beck har fått jobb på en kafé som er åpnet i forbindelse med restaureringen av Evergreen spahotell. En dag finner hun noen lidenskapelige brev i hotellets gamle fløy. De er datert til 1926, og hinter om en affære - og en sjokkerende hemmelighet.