Bounty-folkenes øy (lydbok) av Charles Nordhoff
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Charles Nordhoff (forfatter), James Norman Hall (forfatter), Bjørn Fougner (oppleser)

Bounty-folkenes øy (Bounty-trilogien #3) lydbok

262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
Etter mytteriet på Bounty gjaldt det for Fletcher Christian og folkene hans å finne et tilfluktssted hvor Admiralitetets lange arm ikke kunne nå dem. De tar med noen innfødte menn og kvinner på Tahiti, og slår seg ned på Pitcairn-øya. Ferden med Bounty er endt - ingen vei fører tilbake fra Pitcairn-øya. Fortellingen om dette lille samfunnet langt ute i Stillehavet er både dramatisk, spennende og full av kraft. Personene er så levende tegnet at en uvilkårlig ønsker å kunne forhindre den frykteli…
Lydbok 262,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Charles Nordhoff (forfatter), James Norman Hall (forfatter), Harald Heitmann (oversetter), Bjørn Fougner (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 1 januar 2022
Lengde 11:50
Sjanger Skjønnlitteratur, Romaner
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202725525
Etter mytteriet på Bounty gjaldt det for Fletcher Christian og folkene hans å finne et tilfluktssted hvor Admiralitetets lange arm ikke kunne nå dem. De tar med noen innfødte menn og kvinner på Tahiti, og slår seg ned på Pitcairn-øya. Ferden med Bounty er endt - ingen vei fører tilbake fra Pitcairn-øya. Fortellingen om dette lille samfunnet langt ute i Stillehavet er både dramatisk, spennende og full av kraft. Personene er så levende tegnet at en uvilkårlig ønsker å kunne forhindre den fryktelige tragedien som rammer øyboerne. I likhet med de andre to Bounty-bøkene er også denne bygget på overleveringer om hendinger som virkelig fant sted.