Den norske pasienten (lydbok) av Lars Lenth
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Lars Lenth (forfatter), Lars Lenth (innleser)

Den norske pasienten (Leo Vangen og Rino Gulliksen #1) lydbok

262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
Noe er pill råttent i Bærum kommune. Den en gang så lovende Leo Vangen har brakt seg selv i sikkerhet på Gåsøya på vestsiden av Snarøya i Bærum, der han lever et trygt, men begrenset liv. Da den sykmeldte dorgeentusiasten Trond Bast fisker opp liket av en polakk utenfor Fornebulandet, tvinges Leo Vangen ut i en verden bestående av korrupsjon, drap, gammel kjærlighet og misbruk av rusmidler og au pairer. Den norske pasienten er en humoristisk og alvorlig roman om menneskeskjebner i Bærum - bygda…
Lydbok 262,- Ebok 199,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Lars Lenth (forfatter), Lars Lenth (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 23 januar 2023
Lengde 8:11
Sjanger Skjønnlitteratur, Romaner
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202793814
Noe er pill råttent i Bærum kommune. Den en gang så lovende Leo Vangen har brakt seg selv i sikkerhet på Gåsøya på vestsiden av Snarøya i Bærum, der han lever et trygt, men begrenset liv. Da den sykmeldte dorgeentusiasten Trond Bast fisker opp liket av en polakk utenfor Fornebulandet, tvinges Leo Vangen ut i en verden bestående av korrupsjon, drap, gammel kjærlighet og misbruk av rusmidler og au pairer. Den norske pasienten er en humoristisk og alvorlig roman om menneskeskjebner i Bærum - bygda alle elsker å hate.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Herlig humor-krim

Kom tilfeldigvis over denne boka, og flaks at jeg starta med den. Herlig persongalleri, og handlingen forgår sort sett i områder jeg har kjennskap til så det gjør det ekstra artig. Ble veldig glad da jeg så at det var enda flere bøker i serien.

Morsom og lettlest

Syns han skriver utrolig morsomt og jeg humret meg gjennom boka. Skal nå lese resten av serien og.