Det nye riket (lydbok) av Wilbur Smith
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Wilbur Smith (forfatter), Mark Chadbourn (forfatter), Mai-The Duc (oppleser)

Det nye riket (Taita - gamle Egypt #7) lydbok

393,- Veil. pris: 449,-Spar: 56,-
I byen Lahun lever Hui et behagelig liv. Huis skjebne er satt, siden han er den yndede sønnen til herskeren i den store byen. Men bak de vakre fasadene planlegges et uhyggelig komplott. Ute etter makt og forbitret av sjalusi, orkestrerer Huis stemor, trollkvinnen Ipsetnofret, og Huis bror Qen, farens undergang. De fordømmer Hui og tar makten i byen. Alene og forlatt søker Hui seg til en dyktig og mektig hær av fredløse, Hyksos. Fast bestemt på å søke hevn for farens død og redde søsteren, Ipwet…
Lydbok 393,- Ebok 306,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Wilbur Smith (forfatter), Mark Chadbourn (forfatter), Henning Kolstad (oversetter), Mai-The Duc (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 20 oktober 2023
Lengde 13:00
Sjanger Skjønnlitteratur, Romaner
Nummer i serie 7
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202816872
I byen Lahun lever Hui et behagelig liv. Huis skjebne er satt, siden han er den yndede sønnen til herskeren i den store byen. Men bak de vakre fasadene planlegges et uhyggelig komplott. Ute etter makt og forbitret av sjalusi, orkestrerer Huis stemor, trollkvinnen Ipsetnofret, og Huis bror Qen, farens undergang. De fordømmer Hui og tar makten i byen. Alene og forlatt søker Hui seg til en dyktig og mektig hær av fredløse, Hyksos. Fast bestemt på å søke hevn for farens død og redde søsteren, Ipwet, sverger Hui troskap til Egypts fiender. Der lærer han krigskunsten. Men snart befinner Hui seg i en større kamp - en for selve hjertet av Egypt. Etter som brikkene faller på plass og gudene selv blir med i kampen, kan Hui kjempe sammen med den egyptiske generalen Tanus og den anerkjente Taita. Nå må Hui velge sin vei - vil han være en helt i den gamle verden, eller mesteren i et nytt rike?
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Wilbur Smith er død

I forhold til Wilbur Smits egne bøker, rekker ikke denne opp til skosålene engang. At andre bruker Wilbur Smiths materiale for å tjene på den gamle mesterens navn har her gått helt galt. Platt, forutsigbart og pinlig enkelt.