Det siste fotografiet (lydbok) av Thorvald Steen
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Thorvald Steen (forfatter), Øystein Røger (oppleser)

Det siste fotografiet (Det hvite badehuset #2) lydbok

179,-
(2)
Moren har løyet for ham hele livet. Han har ikke fått vite at onkelen og bestefaren hadde den samme arvelige muskelsykdommen som han har. Hvorfor var det så viktig for moren å tie om dette? Han har forsøkt å få henne i tale, til ingen nytte. Det haster ettersom datteren er gravid. Stamtreet må være kjent for at ny medisinsk kunnskap skal kunne hjelpe. Skjuler moren noe mer? "Det siste fotografiet" er en roman om forakt, skam og hemmelighold, og om stridslyst. Den er en frittstående oppfølger t…
Lydbok 179,- Ebok 179,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Thorvald Steen (forfatter), Øystein Røger (oppleser)
Utgitt 19 august 2019
Lengde 2:54
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242182364
Moren har løyet for ham hele livet. Han har ikke fått vite at onkelen og bestefaren hadde den samme arvelige muskelsykdommen som han har. Hvorfor var det så viktig for moren å tie om dette? Han har forsøkt å få henne i tale, til ingen nytte. Det haster ettersom datteren er gravid. Stamtreet må være kjent for at ny medisinsk kunnskap skal kunne hjelpe. Skjuler moren noe mer? "Det siste fotografiet" er en roman om forakt, skam og hemmelighold, og om stridslyst. Den er en frittstående oppfølger til "Det hvite badehuset" (2017).
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Det siste fotografiet

Thorvald Steens roman tok meg virkelig med storm. Denne boken er tynn og veldig, veldig god! Jeg har ikke lest noe fra han tidligere, men nå har han klatret opp til å bli en favoritt.