Du er ikke sann (lydbok) av Halfdan W. Freihow
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Halfdan W. Freihow (forfatter), Halfdan W. Freihow (oppleser), Kirsti Grundvig (oppleser), Helge Winther-Larsen (oppleser)

Du er ikke sann lydbok

399,-
Du er ikke sann er en underholdende, språkbevisst og velkomponert roman om mennesker som gjør så godt de kan for å overleve - i hverdagslivet så vel som i den mektige og beryktede bokbransjen. De vet at det er forskjell på sannhet og løgn, på fakta og fiksjon. Men på den annen side - hvem har sagt at det ene alltid er bedre enn det andre, at det første nødvendigvis er riktigere en det siste? Kanskje bæres vi alle oppe av illusjoner, selv når de til slutt brister? Axel Bull, en usannsynlig bests…
Lydbok 399,- Ebok 249,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Halfdan W. Freihow (forfatter), Halfdan W. Freihow (oppleser), Kirsti Grundvig (oppleser), Helge Winther-Larsen (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 5 mai 2021
Lengde 9:34
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202723385
Du er ikke sann er en underholdende, språkbevisst og velkomponert roman om mennesker som gjør så godt de kan for å overleve - i hverdagslivet så vel som i den mektige og beryktede bokbransjen. De vet at det er forskjell på sannhet og løgn, på fakta og fiksjon. Men på den annen side - hvem har sagt at det ene alltid er bedre enn det andre, at det første nødvendigvis er riktigere en det siste? Kanskje bæres vi alle oppe av illusjoner, selv når de til slutt brister? Axel Bull, en usannsynlig bestselgerforfatter, sitter i fengsel og legger siste hånd på et manuskript som vil ryste den norske samfunnseliten. Uten å vite det er han imidlertid selv en brikke i et utspekulert maktspill mellom to av landets største og mest ærverdige forlagshus.Samtidig har krimdronningen Lisbeth Livaag stukket av til en strand i Thailand etter at hennes siste bok er blitt grundig slaktet av et samlet kritikerkorps. I løpet av noen vintermåneder knyttes disse to forfatternes skjebner til bokens øvrige persongalleri. De fortaper seg alle sammen og på hver sin måte i en fargerik vev av svindel og selvbedrag, kynisme og kjærlighet, avhengighet og allianser.