En mann til jul? ; Som hund og katt ; Ikke helt etter oppskriften (lydbok) av Leigh Abraham
Legg til i ønskeliste
Leigh Abraham (forfatter), Laura Altom (forfatter), Nancy Fraser (forfatter), Belinda Skog (innleser)

En mann til jul? ; Som hund og katt ; Ikke helt etter oppskriften (Romantiske fortellinger) lydbok

262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
Laura Altom, En mann til jul? Molly ønsker seg noe helt spesielt til jul: Tristan McCaully. Hun har vært forelsket i ham siden tredje klasse, men han har aldri lagt merke til henne. Tristan er bare hjemme i feriene, så Molly har kun to uker på å få ham interessert. Derfor har hun tenkt ut en snedig plan ... Leigh Abraham, Som hund og katt: Kyle er kunstner. Han har nettopp flyttet inn i en loftsleilighet sammen med katten Picasso da han tidlig om morgenen blir vekket av bjeffende hunder. Da han…
Lydbok 262,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Leigh Abraham (forfatter), Laura Altom (forfatter), Nancy Fraser (forfatter), May-Monica Fevang (oversetter), Sølvi Jacobsen (oversetter), Judith S. Nilsen (oversetter), Belinda Skog (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 12 mai 2023
Lengde 13:04
Sjanger Romantikk og drama, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202798284
Laura Altom, En mann til jul? Molly ønsker seg noe helt spesielt til jul: Tristan McCaully. Hun har vært forelsket i ham siden tredje klasse, men han har aldri lagt merke til henne. Tristan er bare hjemme i feriene, så Molly har kun to uker på å få ham interessert. Derfor har hun tenkt ut en snedig plan ... Leigh Abraham, Som hund og katt: Kyle er kunstner. Han har nettopp flyttet inn i en loftsleilighet sammen med katten Picasso da han tidlig om morgenen blir vekket av bjeffende hunder. Da han i sinne banker på hos naboen for å få slutt på bråket, åpner en kvinne døren. Hun er så vakker at han glemmer alt han skulle si. Nancy Fraser, Ikke helt etter oppskriften: Jessi er litt uheldig av seg. Hun er kommet til den søvnige, lille byen for å skrive en kokebok om lokal frukt og bær. Likevel havner hun i sheriff Danes søkelys etter først å ha blitt utsatt for blotting, og deretter låst seg ute og blitt reddet ned fra taket i pyjamasen. Men oppmerksomheten fra Dane er hell i uhell, for hun kan se at han er akkurat den ingrediensen hun trenger for å gjøre livet perfekt.