En riktig stygg bok - roman (lydbok) av Einar Stenseng
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Einar Stenseng (forfatter), Petronella Barker (oppleser)

En riktig stygg bok lydbok

262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
«En riktig stygg bok» er en satirisk fortelling om et trist ekteskap, skildret med distanse og mørk humor. Bokas mannlige hovedperson har tvilsom moral, forfatterambisjoner, overdreven selvfølelse og er muligens en innbilt kulturmann. Hans kone er deprimert og bedratt, og jobber i Tibet-komitéen. De lever et moderne hundeliv og fellesskapet dem imellom begrenser seg til eksessiv vindrikking, måltider og taus likegyldighet. Romanen beskriver kjærlighetens ensomhet og menneskenes evige dårskap, p…
Lydbok 262,- Ebok 218,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel roman
Forfattere Einar Stenseng (forfatter), Petronella Barker (oppleser)
Forlag Kolon
Utgitt 17 desember 2020
Lengde 2:38
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205550575
«En riktig stygg bok» er en satirisk fortelling om et trist ekteskap, skildret med distanse og mørk humor. Bokas mannlige hovedperson har tvilsom moral, forfatterambisjoner, overdreven selvfølelse og er muligens en innbilt kulturmann. Hans kone er deprimert og bedratt, og jobber i Tibet-komitéen. De lever et moderne hundeliv og fellesskapet dem imellom begrenser seg til eksessiv vindrikking, måltider og taus likegyldighet. Romanen beskriver kjærlighetens ensomhet og menneskenes evige dårskap, på en måte som kan få latteren over det tragikomiske og de avskyvekkende handlingene til å sette seg fast i halsen.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Tittelen er helt korrekt

God og små morsom i ett par kapittler, så skjer det ingen ting mer. Klassisk fortelling om en mann på noen og 40 som ikke får det til. Men ingen forsøk på å bruke dette til kritikk eller kommentar til noe som helst annet.