Et land av snø og aske (lydbok) av Petra Rautiainen
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Petra Rautiainen (forfatter), Gaute Boris Skjegstad (innleser)

Et land av snø og aske lydbok

379,-
TERNINGKAST 5 – Inger Bentzrud, Dagbladet. Prisbelønt finsk roman om krigsforbrytelser og kjærlighet. 1944: Den unge soldaten Väinö jobber som vakt og tolk i en tysk-ledet fangeleir i Lappland - en leir hvor ikke bare fangene, men også vaktene må kjempe for å bevare verdigheten. Tre år senere kommer journalist og fotograf Inkeri til området for å skrive om Lapplands gjenoppbygging. Hun har også en egen agenda: å finne ut hva som skjedde med mannen hennes som forsvant under krigen. Jo bedre h…
Lydbok 379,- Ebok 279,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Petra Rautiainen (forfatter), Thomas Brevik Kjærstad (oversetter), Thomas Breivik Kjærstad (oversetter), Gaute Boris Skjegstad (innleser)
Forlag Gyldendal
Utgitt 1 november 2022
Lengde 7:00
Sjanger Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205554948
TERNINGKAST 5 – Inger Bentzrud, Dagbladet. Prisbelønt finsk roman om krigsforbrytelser og kjærlighet. 1944: Den unge soldaten Väinö jobber som vakt og tolk i en tysk-ledet fangeleir i Lappland - en leir hvor ikke bare fangene, men også vaktene må kjempe for å bevare verdigheten. Tre år senere kommer journalist og fotograf Inkeri til området for å skrive om Lapplands gjenoppbygging. Hun har også en egen agenda: å finne ut hva som skjedde med mannen hennes som forsvant under krigen. Jo bedre hun blir kjent med sin unge leietaker Olavi, desto mer overbevist blir hun om at han vet noe om mannen hennes. Under nordlysets himmel begynner mørke sannheter å komme for en dag. Et land av snø og aske er en gripende og spennende beretning om hemmeligheter, forbrytelser og kjærlighet. Det er også en roman som bringer frem i lyset et bekmørkt kapittel i finsk historie, om hvordan den samiske urbefolkningen ble forfulgt og plaget i nazismens tjeneste - og også etter krigen.